Nem szeretem. A covid miatt kellett váltanom. Turizmusban dolgoztam, sehonnan nem hívtak érthető módon interjúra. Rizikós, hogy amint visszaáll a rend, lelépek.
Ismerős által helyezkedtem el, de szöges ellentéte az eredeti munkámnak. Csinálom tisztességesen, de nem szeretem. Unalmas papírmunka/számítógép előtt ülés...
Gyerekkorom óta ezt akartam csinálni, ebben is nőttem fel.
Inkább nevezném hobbinak amiért pénzt is kapok!
Én egy gyárban vagyok operátor és nem szeretem, mert nagyon megterhelő napi majdnem 8 órában folyamatosan állni, meg hajolgatni, stb. Minden nap nézem az álláshirdetéseket, hogy legalább még a próbaidő alatt találjak mást és el tudjak menni (ugyanis itt 3 hónapa felmondási idő...), de nem nagyon találok semmit, ha néha mégis és jelentkezek is egyre, ahol el tudnék a szakmámmal helyezkedni, soha nem jelentkeznek...
Annyi jó van benne, hogy a munkatársak normálisak.
23N
Most épp utálom, mert van dolgom és csinálni kell. De amikor hetekig egy szalmaszálat se teszek keresztbe, csak kajálok, kávézok, meg filmezek, azt tetszik. Olyankor örvendek!
Amúgy ezt a munkát is húzom már hétfő óta,
Újságíró vagyok.
Szeretem csinálni, de ez a rengeteg korlát amit szabnak nekünk ellehetetleníti a kreatív munkavégzést.
Arról nem beszélve, hogy egy ember három munkakört lát el egyszerre, mert nincs pénz felvenni plusz alkalmazottat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!