Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen lesz Magyarország kb...

Milyen lesz Magyarország kb 30 év múlva?

Figyelt kérdés
Megélhetőség illetve munka szempontjából...
2021. júl. 12. 11:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ország se ledsz a fiatalok ki menekülnek innen

.Meg szerintem mindenki ukránul fog bedszélni a jelenlegi kormány velük tartja alacsónyan a béreket.Nagyob vidéki városba már fiatalt se lehet látni.

2021. júl. 13. 05:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Kb. 1-2 millióval fog addig csökkenni a népesség.

Eltűnni, megszűnni az ország nem fog, "csak" a létezésének az értelme megkérdőjelezhetővé válik.

Egyébként meg ez nem magyar jelenség, Románia, Bulgária, Ukrajna, Szerbia stb. más keleti országok ugyanúgy hanyatlanak, max nem olyan ütemben, mint mi.

2021. júl. 13. 08:56
 13/14 anonim ***** válasza:

A lakkosság biztos hogy 1-2 Millióval fog csökkeni. Eleve 3 Millió öreg van.

Azok meg halnak meg. De ennél többe én nem mernék belemenni.

2021. júl. 14. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:
36%

2145 ben nyílt 1 féregkapu ez miatt 2021 be repültem vissza, 2027 ben lesz a 3 csillágháború utána 2054 ben jönnek a csufók és a simpsone család utolsó évada, 2088 ban az emberek és a gyíkemberek a csufók ellen fellázadnak és nyernek! aztán létrejön "gyíkemberia" a gyíkemberek országa, és a negyedik csillágháborúban gyíkemberia és egyesült zombiria fog az emberiség ellen harcolni! a háború végé 2120 ban lesz!

2030 unalmas év -.-

de 2130 elég izgalmas év! mert 2130 ban lesz az hatodik csillágháború!!

viccet félretéve senkise tudja hogy mi lesz 9 év múlva... talán a simpsone család tudja de más nem!

2021. aug. 8. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!