Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki egyetemet végez,...

Ha valaki egyetemet végez, annak több szabadideje, könnyebb és nyugodtabb élete lesz, mint valakinek, aki szakmát/középfokú végzettséget szerzett? Vagy ez nincs így?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 21:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9%
Na megjöttek az irígyek lepontozni. 2014-ben volt divat? Miért most mi a divat? Mi a menő? Az hogy bemész reggel csicskázni a munkahelyedre?
2021. júl. 10. 01:43
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom én azért tanultam hogy jó, kényelmesebb munkám legyen. EGy hajtós irodai munka ugyannnyira rossz mint a soron szenvedni..
2021. júl. 10. 09:51
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

A felsőfokú végzettség egy lehetőség. Mivel a munkahelyek nagy részén a végzettséget igazoló doksit nézik, ezért számít, hogy ki mit végzett. Aki többet tanult valszeg többet is fog keresni. Egy adminisztrátor kezdője nem ugyanannyi, mint egy mérnöké.

Aki többet keres, annak több lehetősége van. Akinek több lehetősége van, az jobban tud élni.

Alapvetően ezért kell diploma, de sokan vannak, akiknek diploma nélkül is jól megy sora és sokan diplomával is kínlódnak.

Ha megnézed, hogy a fogyasztási cikkek közül mit és mennyit vásárolnak a különböző végzettséggel rendelkezők, akkor láthatod, hogy a diplomások vannak a topon.

Ha megnézed, hogy kinek milyen az egészségi állapota, lakáshelyzete stb. Ott is ugyanez látható. Akinek jobb végzettsége van az jobb eséllyel boldogul az életben. ÁLTALÁBAN.

2021. júl. 11. 12:28
 14/21 A kérdező kommentje:

Mit jelent a jobb végzettség?

Pl egy szobafestő mérföldekkel jobban fog keresni, mint egy tanár vagy egy közigazgatásszervező

2021. júl. 11. 19:37
 15/21 anonim ***** válasza:
több a pénzed? és akkor? hiába ha hülyére hajtod magad mindennap..
2021. júl. 11. 20:31
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
Az országban sajna/szerencsére ez a felfogás simán megvan. Sajna, mert a képzettség nagyon fontos lenne, mármint, hogy több képzett ember legyen. Szerencsére meg azért, mert így sokan meg se próbálják a magasabb szintű végzettséget megszerezni.
2021. júl. 11. 20:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

nem a végzettséggel van a baj hanem az irreális elvrásokkal.

én is felsőfokon végeztem de nem azért hogy jobban szívjak irodában mint egy sori munkás..

2021. júl. 11. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:
11%
nem való mindenkinek a felsőfok
2021. júl. 11. 20:52
 19/21 anonim ***** válasza:
jó példa vagy rá
2021. júl. 11. 21:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Nyilván neked nincs. Én jól jártam vele.
2021. júl. 11. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!