Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehet valamit tenni ebben a...

Lehet valamit tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Én a főnökömmel régen nagyon jól kijöttem, teljesen meg volt velem elégedve, mert nagyon lelkiismeretesen dolgozok. Azt mondta, úgy osztom be az időmet, ahogy akarom, mert mindig mindent megcsináltam, bízott bennem, minden rendben volt. Aztán fogalmam sincs mi történt, de elkezdett velem fura lenni. Én úgy veszem észre, hogy sok félreértés miatt történt ez. Pl. akárhányszor keresett, sosem voltam a helyemen, és ő ezt úgy vette lógok, miközben én vagy épp wc-n voltam, vagy épp ebédet mentem venni, vagy épp áthívtak munkaügyben a másik irodába, vagy épp munka ügyben házon kívül voltam, és még sorolhatnám. De ő csak azt látta, hogy már megint nem vagyok a helyemen, már megint.. egy másik példa, mindig pont akkor lépett be az irodába, mikor a telefonomat nyomkodtam. Ebből megint azt szűrte le, hogy megint nem dolgozok. Közben én vagy munkaügyben írtam épp valakinek, vagy vártam, hogy a gépen lefusson valami és megszokásból nyomtam rá a telefonra, más nem nagyon volt, mert nem szoktam a Facebookon lógni munkaidőben. Szóval sok ilyen félreérthető dolog történt, én biztos vagyok benne, hogy emiatt változott meg velem, és ez engem zavar, mert igazságtalan a dolog. Viszont ha esetleg felhozom, hogy úgy látom ezt gondolja rólam, akkor paranoiásnak állít be, hisz ő ezekre nem szólt soha semmit. Ez igaz is, nem szólt, viszont mostanában többször szokott ellenőrizni, hogy épp hol vagyok pl., tehát megszűnt benne a bizalom felém. Lehet, hogy bagatell dolgonak tűnik, de nekem rosszul esik ez, hisz nincs oka arra, hogy ellenőrizzen. Beszélni nem lehet erről vele, akkor mit tegyek? Fogadjam el, hogy a sok félreértés miatt megromlott a kapcsolatunk? Bocs hogy hosszú lett.
2021. júl. 8. 12:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nálunk egyébként tudom mi lehet a dolgok mögött. Azért nem akarja semmiképpen belátni, hogy problémája van velem, mert akkor onnantól ezt fel lehetne hozni ellene, azt lehetne rá mondani, hogy ő nem tud együtt dolgozni a munkavállalókkal, mert mindenbe csak beleköt. Emiatt inkább úgy tesz, mintha nem zavarná az, hogy "lógok" (ami egyáltalán nincs így, csak egyszerűen ő mindig ráérez arra, hogy mikor nem vagyok a helyemen, pedig egyébként egész nap ott ülök).
2021. júl. 8. 18:19
 12/13 A kérdező kommentje:
És amiatt is lehet ez, hogy ha esetleg felmondok, akkor ne mondhassam azt, hogy miatta volt. Hisz ő nem mondott semmi rosszat. Emiatt van az, hogy csak érezteti. De ez annyira gáz, mert igazságtalan..
2021. júl. 8. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha annyira zavar, váltsál. Nem kell szenvedni!
2021. júl. 8. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!