Lehet valamit tenni ebben a helyzetben?
Te most komolyan azért akarsz ott hagyni egy munkahelyet, mert nem vagy már a főnök kis kedvence?
szerintem azért távolodott el inkább tőled ,mert csöpögős vagy és a viselkedés nem illik egy munkahelyre.
Betegesen beképzeled a dolgokat.
Máskor meg a helyesírásra légy szíves figyelj oda, mert borzalom volt olvasni az írásod ennyi helyesírási hibával. Szánalmas vagy!
Engem szeretnek, mert én nem akarok nyalizni csak a munkámat végzem és nem rohangálok jobbra-balra.
Meg tudok helyesen írni!
Szerintem normál munkahelyen ez belefér egészen addig, amíg minden munkádat határidőre megcsinálod. Nekem is volt olyan, hogy kiugrottam kajáért és pont akkor hívott a főnököm, hogy hova tűntem. Elmondtam, hogy kiugrottam kajáért, majd jövök. Ettől még sosem orrolt meg rám, sőt... volt olyan hogy összefutottunk az Auchanban munkaidőben és neki ez cikibb volt, mert én csak céges kávét és tartozékait vásároltam, ő meg két rekesz sört. Összeröhögtünk, aztán ment mindenki a dolgára.
Tudja, hogy jó munkaerő vagyok, rám lehet bízni bármit. Ha nem is azonnal, de viszonylag gyorsan tolom le a feladatokat kis hibaszázalékkal. Ha emellett belefér a bevásárlás, akkor megyek és intézem, senkit nem érdekel. A saját beosztottjaimmal is így vagyok.
Szóval ha próbáltad vele ezt rendezni, de elzárkózik, akkor tegyél rá magasról. Csináld továbbra is jól a munkádat, hiszen azért vagy ott. Ha problémája van, majd szól.
Lehet teljesen más oka van az eltávolodásnak. Nyissál mindenki felé, aztán majd vagy megenyhül, vagy tenni kell rá magasról. A lényeg, hogy te tisztességesen csinálod a dolgodat.
Egyébként az én ex főnököm is ilyen volt. Évekig ajnározott, tolt maga előtt, vitt mindenhova, tanítgatott, nevelgetett. Aztán történt valami és teljesen átfordult. Nem lehetett véleményem, vagy ha volt az mindig sz*r volt. Mások előtt is földbe döngölte a szakmaiságom, a tudásom. Én most a megbeszélésen inkább ne szólaljak meg, én üljek a sarokban csendben. A végén már úgy voltam vele, hogy vagy ő megy, vagy én, de így nem lehet dolgozni. Végül kiderült, hogy már tudott a hírről, hogy visszahívják a posztjáról és engem léptetnek elő a helyére. Elképzelhető, hogy azt gondolta nekem ehhez van közöm, pedig nem volt. Megjegyzem nekem sem tetszene, ha évekig tanítanám be a beosztottam, majd egy pöccintéssel elküldenek és őt rakják a helyemre. Sajnálom, hogy nem sikerült tisztázni, mert sokat köszönhetek neki és ezt az ő szemébe is vállalom. Jó lett volna, ha megmarad a jó viszony, de ha nem, hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!