Miskolciak! A munkahelyeteken a gyerekeitekről készült képeket, kiraknátok motiválás gyanánt a falra? (Még gyerekek, de később humán beállítottságúak lesznek, akik szorgosan dolgoznak majd akárhol.)
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 10:14
1/12 anonim válasza:
Ez valami bevonzás-jellegű agyrém?
Nem vagyok miskolci, de nem raknám ki a gyerek fotóját a falra.
2/12 A kérdező kommentje:
Mindenki szereti őket, de az anyjuk-apjuk akkor lesz fontos, ha a képük szerepel a falon, amúgy többet lehet tanulni tőlük, mint a megbecsült főnököktől.
2021. júl. 7. 10:20
3/12 anonim válasza:
Szerintem a gyerekeinktől nem tanulni kell, ők tanulnak tőlünk és nem rakosgatom ki a falra.
Én fontos vagyok a fiamnak, mert kb fogalma sincs kint van-e a képe az irodámban:)) de nem lesz.
4/12 anonim válasza:
a gyakoris megint nem érti a kérdést. nem a leggokosabbak írnak ide
5/12 anonim válasza:
Mi köze Miskolcnak a gyerekek kirakott képéhez? nem vágom.
6/12 anonim válasza:
Kb minden nap feltesz valami munkával kapcsolatos kérdést kizárólag miskolciaknak. Mintha ott valami más állatfaj élne.
7/12 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek semmi értelme. Mi köze ehhez Miskolcnak? Meg miért lenne motiváló? Eszembe nem jutna ilyet csinálni.
8/12 anonim válasza:
mrt a miskolciakat kérdezte megtehti , nem?
A másik meg, miért motiváló ha kiteszed a gyerekeid képét a faladra? hm vajon miért? MIért i motiválhat a családod nehéz kérdés, ja nem.
9/12 anonim válasza:
És te válaszoltál a kérdésre ha már itt tartunk? Ja nem.
10/12 anonim válasza:
Azt kérde az ember itt amit akar. Nehogymár a kérdezőnek kelljen magyarázkodni mert feltesz egy kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!