Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miskolciak! A munkahelyeteken...

Miskolciak! A munkahelyeteken a gyerekeitekről készült képeket, kiraknátok motiválás gyanánt a falra? (Még gyerekek, de később humán beállítottságúak lesznek, akik szorgosan dolgoznak majd akárhol.)

Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 10:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Ez valami bevonzás-jellegű agyrém?

Nem vagyok miskolci, de nem raknám ki a gyerek fotóját a falra.

2021. júl. 7. 10:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Mindenki szereti őket, de az anyjuk-apjuk akkor lesz fontos, ha a képük szerepel a falon, amúgy többet lehet tanulni tőlük, mint a megbecsült főnököktől.
2021. júl. 7. 10:20
 3/12 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem a gyerekeinktől nem tanulni kell, ők tanulnak tőlünk és nem rakosgatom ki a falra.

Én fontos vagyok a fiamnak, mert kb fogalma sincs kint van-e a képe az irodámban:)) de nem lesz.

2021. júl. 7. 10:22
 4/12 anonim ***** válasza:
14%
a gyakoris megint nem érti a kérdést. nem a leggokosabbak írnak ide
2021. júl. 7. 10:29
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Mi köze Miskolcnak a gyerekek kirakott képéhez? nem vágom.
2021. júl. 7. 10:31
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Kb minden nap feltesz valami munkával kapcsolatos kérdést kizárólag miskolciaknak. Mintha ott valami más állatfaj élne.
2021. júl. 7. 10:33
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Ennek a kérdésnek semmi értelme. Mi köze ehhez Miskolcnak? Meg miért lenne motiváló? Eszembe nem jutna ilyet csinálni.
2021. júl. 7. 10:44
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

mrt a miskolciakat kérdezte megtehti , nem?

A másik meg, miért motiváló ha kiteszed a gyerekeid képét a faladra? hm vajon miért? MIért i motiválhat a családod nehéz kérdés, ja nem.

2021. júl. 7. 10:55
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

És te válaszoltál a kérdésre ha már itt tartunk? Ja nem.

2021. júl. 7. 11:39
 10/12 anonim ***** válasza:
16%
Azt kérde az ember itt amit akar. Nehogymár a kérdezőnek kelljen magyarázkodni mert feltesz egy kérdést.
2021. júl. 7. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!