Miért nézik le az emberek a gyári munkásokat?
Én is csináltam, pont két hétig, aztán a szervezetem sem bírta azt, hogy nincs védőfelszerelés, meg én sem.
Nem nézem le őket, ők is kellenek, az is munka, sőt aki valamennyi ésszel tud ott érvényesülni(idióták között), annak minden tiszteletem! Én nem tudtam, engem kinéztek azért, mert nem 6-8 általánosom volt csak. De még ha valaki buta is, de a munkájàt jól megcsinálja, akkor annak is örülök, azt sem nézem le. De amikor én dolgoztam ilyen helyen az ostobák akartak kioktatni engem az élet nagy dolgairól, hát köszönöm nem. Munkával kapcsolatos segítséget elfogadtam, de másban ne ossza az észt, mikor írni-olvasni nem tudott némelyik...
Én sosem néztem le senkit a munkája miatt. Gyári munkás nélkül nem lenne orvos, és fordítva. Mindenki munkája hasznos és fontos, egymás nélkül nem tudnánk létezni.
Akik lenéznek bárkit is bármi miatt, azokkal nem kell foglalkozni velük, nem valami jó jellemre utal.
Nem a gyári munkásokat, mint munkaerőt nem szeretik sokan, hanem azokat, akik a kivagyi viselkedésükkel inzultálnak más területen dolgozókat. Amikor azon p*csméregetnek, hogy nem számít a fizetés, de ők jobban keresnek, mint egy diplomás. Amikor olyan dologban okoskodnak, amihez egy egyetemi diplomával sem mindig lehet megmondani a frankót. És a többi…
Ez fordítva is előfordul diplomásoknál, persze.
Gratulálok, tipik magamutogató idióta. 60 ezres cipő a lábon, 3 milliós autó (gondolom valami 10-15 éves exprémium), de a kaján spóroltok, plusz az az élete teljesítménye, hogy gyárban dolgozik. Azt te tudsz bánni a pénzzel :D
Szerintem az ilyen agyi szintű emberek miatt nézik amúgy le sokan a gyári melósokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!