Hogy jelentkezzek egy munkára ha 2 hét múlva megyek nyaralni, és augusztusban is?
Figyelt kérdés
Találtam egy jó munkát, ez lenne igazából életem első munkája, persze ha felvesznek. Kérdésem az lenne, hogy ha a nyárra már van 2 lefixált nyaralás (egyik 1 hetes, másik 4 napos) akkor nem is érdemes jelentkeznem? Mert gondolom nem fognak már rögtön az elején ennyi szabadságot adni. De akkor mások hogy oldják meg az ilyen helyzeteket?
Mit lehet ilyenkor tenni? Mondjak le erről a munkáról?
2021. júl. 3. 23:44
11/13 anonim válasza:
#10 Te hülye vagy? Senki nem mondta, hogy ne legyen boldog. Én csak azt nem értem, hogy miért nem az anyagi biztonság megteremtése az elsődleges valakinek, aki valószínűleg nem egy aranybányából gazdálkodik.
12/13 anonim válasza:
#11: első munkája lenne. Valószínűleg nem ő fizeti a nyaralást, hanem pl. a szülei, mert velük utazik el.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek válaszokat. Még otthon lakok, a sulit nemrég fejeztem csak be, a nyaralásokat csak félig fizetem én, eddig csak alkalmi munkáim voltak. Eredetileg ősztől kezdtem volna aktívan munkát keresni, eddig csak nézelődtem, de találtam egyet ami tényleg nagyon tetszik, és nem szeretném veszni hagyni.
2021. júl. 4. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!