Egyik kollégám azt mondta hogy üldözési mániám van. Honnan veszi?
Figyelt kérdés
Hisz nem is ismer. Vajon kitől hallhatta? Lehetséges hogy egy másik kollégám mondta neki? Pedig a többiekkel mind jóban vagyunk.2021. júl. 3. 16:17
A kérdező szavazást indított:
Lehet nem is igaz barát a többi kolléga és kibeszélnek.
Szerintem a főnököd mondhatta.
Egyéb, leírom.
9 szavazat
1/11 Dr.med.habil. Genya válasza:
"Lehetséges hogy egy másik kollégám mondta neki?"
Na innen. Mármint, hogy látja hogy van nálad valami katt-katt.
2/11 A kérdező kommentje:
? Nem értelek.
Egyáltalán miért érdekeli ez őket?
2021. júl. 3. 16:46
3/11 anonim válasza:
Szerintem Laci volt, több embertől is hallottam, hogy sunyi nagyon.
4/11 A kérdező kommentje:
Most miért kell széttrollkodni? Nagyon vicces vagy, de én ezt komolyan kérdeztem.
Ő nem ismer, tehát nem tudhatja rólam hogy az lennék. A többi kollégám ismer, max ők tudnának ilyet biztosra állítani rólam, ha igaz lenne. Viszont velük jóban vagyok, tudom hogy ők nem pletykálnának rólam, de ezek szerint vagy ők, vagy a főnök kibeszél a hátam mögött. Létezik hogy ennyire képmutatóak?
2021. júl. 3. 20:49
5/11 anonim válasza:
A kérdésedben tanusított viselkedésből.
6/11 anonim válasza:
Szerintem onnan tudja, hogy titokban megfigyel.
7/11 anonim válasza:
Már a kérdésed felvetése közben is gyártod az összeesküvés elméleteket! Innen!
8/11 A kérdező kommentje:
#6 biztos hogy nem figyel titokban, mondtam már hogy nen vicces.... De az tuti hogy valamelyik munkatársam mondta neki, ő még csak pár hete dolgozik itt, még nem is beszéltünk sokat.
2021. júl. 7. 09:43
9/11 A kérdező kommentje:
#7 milyen összeesküvés elméletre gondolsz?! Én csak kíváncsi vagyok hogy honnan veszi, meg hogy egyáltalán miért érdekli ez őt.
2021. júl. 7. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!