Mikor ugy kezdödik egy hiredetés: fiatalos pörgös csapatba kollégát keresünk tovább nem is olvasod el?
Én így toboroztam svájcba meg dubai-ba ''takarítónőket''.
Lorenzo 32F
A magyar hr portálok és munkaadók híresen xarok az álláshírdetés feladásában. Úgy alt. elmondható, hogy semmitmondóak, az ígértet ritkán tartják be, egymástól átvett kliséket puffogtatnak.
Ezért én semmiféle álláshírdetést nem veszek komolyan.
fiatalos, pörgős csapat
dinamikusan fejlődő cég
nemzetközi hátterű
külföldi ügyfélkörrel rendelkező iroda
agilis fiatalt keres
...
= nettó 180-190 kezdő fizetés, napi 8-10 órában, diplomával és nyelvtudással
Nem mert sajnos tisztában vagyok ezzel mit jelent:
-mindenki agyon van stresszelve: a főnök stresszelni a kisfőnököt, a kisfőnökök az alkalmazottakat, az alkalmazottak pedig mindig az új kollegát "találják be", akkor is ha nem jogos
-a többség valamilyen anyagtól "pörög", ha nem vagy hajlandó te is beszállni akkor kinéznek
-többnyire egy raklap túlórával jár
-a fiatalos csapat azt jelenti hogy visszakerülsz a középiskolába, a munkára mindenki sz**ik és azzal van elfoglalva hogy ki-kivel dug
Én már el sem olvasom, ha így kezdődik. A másik amit rühellek:
Juttatások:
-Rendszeres csapatépítések (ki a fszt érdekel? Vannak barátaim).
- Versenyképes fizetés (amikor az állásinterjún derül ki, hogy nettó 180, de túlórával kereshetsz 200-at is).
- Modern irodai környezet (szintén leszarom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!