A Semmelweis egyetem szokott kiadni rá pályázatot, érdemes nézni. A legutolsó 2 napja járt le. Ha onnan boncmesternek szeretnél menni, az amúgy most 8 hónapos és csak az oktáv-nál van jelenleg, de kell hozzá fél éves boncsegédi tapasztalat
2021. okt. 20. 15:25
12/20 anonim válasza:
"kell hozzá fél éves boncsegédi tapasztalat" részt hogy szerzi meg ?
Hogy és hol lesz valakiből boncsegéd? Ez egy 8 órás munkakör előképzettség nélkül fizetésért, vagy a boncmesteri iskola intézi, úgymond szakmai gyakorlatként? Vagy elsőként a gyakorlat, ha az megvan, akkor indulhat az iskolai képzés?
2022. febr. 18. 08:04
13/20 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy a boncsegéd gyakorlat kell a képzés elvégzése előtt, szóval előbb kell ezt valahol teljesíteni, mielőtt a képzésre jelentkezel. Írj üzenetet, érdekelne engem is mire jutottál.
2022. szept. 9. 11:00
14/20 anonim válasza:
#12 boncsegédi az 8 általánost kérő munkakör, betanított. Tehát bárki aki elvégezte az általános iskolát mehet rá.
2022. szept. 10. 16:26
15/20 A kérdező kommentje:
13
Nem találtam semmit :(
Fogjunk össze! :D
2022. szept. 10. 21:22
16/20 anonim válasza:
Sziasztok!
Én kb 1 éve nézelődtem,és emlékeim szerint volt 1 suli,ahol előbb boncsegédnek lehetett "tanulni" és biztosították a szakmai tapasztalatot,ez után volt boncmesteri képzésre lehetőség.Elég nehezen ástam elő...sajnos akkor családi tragédia miatt elvetettem,de próbálom újra megtalálni.Akinek türelme van,javaslom,hogy keresgéljen.Ha sikerrel járok újra,akkor Én is beírom az elérhetőséget.
szept. 25. 13:35
17/20 anonim válasza:
Megszűnt a boncsegédes tanfolyam, már ott is csak a boncmesteri van.
szept. 25. 14:01
18/20 anonim válasza:
A fenébe,még múlt éven volt :(( Pont akkor történt haláleset a családban és nem is kezdtem bele...akkor nem véletlen,hogy nem találom.Köszi a választ!
szept. 28. 03:04
19/20 anonim válasza:
Van fb csoportja a tanfolyamos hölgynek, ott is követheted. Szerintem csak egy tanfolyam indult, nagyon nehéz a gyakorlatot megszerezni, nem kerednek igazán boncsegédeket már sehol, szerintem ezért fuccsolt be.
szept. 28. 09:41
20/20 anonim válasza:
Köszi szépen!
Nevet tudnál küldeni? Sajnks részletekre már nem emlékszem,ki indította.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!