Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jelentkeztem boncsegédnek Más...

Jelentkeztem boncsegédnek Más lányokat is érdekel ez a téma? folytatás lent.

Figyelt kérdés
Szóval mindig érdekelt az anatómia és izgalmasnak találom,de félek is a haláltól így vagy legyőzőm a félelmem vagy rosszabbat teszek. Nem éreztem magam annyira okosnak, hogy patológus lehessek. 26 éves vagyok és nő ezért lehet fel sem vennének sehova. Kicsit berezeltem. Mások véleményére lennék kiváncsi és olyan emberek beszámolójára akik ebben mozognak. Köszönöm
2020. márc. 4. 00:47
 1/4 anonim válasza:
79%

Kedves Kérdező!

A Szegedi Tudományegyetem Anatómiai Intézetében, illetve az Igazságügyi Orvostani Intézetben is vannak női boncmesterek. Ha érdekel a téma, nyugodtan próbáld ki magad benne. Orvostanhallgatóként viszonylag sok holttestet és boncolást láttam, hozzá lehet szokni a látványhoz és a szagokhoz. Az anatómia meg tényleg érdekes (csak ne kéne hozzá annyi latin "varázsigét" megtanulni XD)

20/L

2020. márc. 4. 04:45
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
#1 igazad van, de jártál már patoszon? Még nem lehetsz harmadéves🤔
2020. márc. 4. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 Már első félévben járnak patológiára. Legalábbis Semmelweisen kellett.
2020. márc. 4. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, én 29 éves nő vagyok. Írj rám!
2022. szept. 9. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!