Nettó 210 ezer forint kezdő fizetés Budapesten?
Az állás jellegét szándékosan nem írom le, de ezek a főbb karakterisztikái:
- Diplomával (nem büfé szakon)
- Tárgyalóképes, valós angol nyelvtudással
- Pályakezdőként
Vidékről kell felköltözni, albérletet fenntartani stb.
"En 3 muszakba keresek betanitott munkaval 300 ezret"
Ha 3 műszak akkor megtarthatod. A világon nincs az a pénz amennyiért megéri 3 műszakban szétszaratni magunkat, de a sok hűdejani hadd csinálja.
Az agyuk biztos nem megy rá, mert az eleve nincs, így csak az egészségük mehet rá, az meg mit számít igaz-e?
3x 300-ért se mennék el 3 műszakba. semennyiért se mennék el.
Egy normális (nem egy sötét putri) albérlet 160.000 forint egy viszonylag biztonságos környéken.
Akkor számold ki, hogy mennyire fogsz ebből a pénzből kijönni.
Mi a végzettséged egyébként?
"Akkor számold ki, hogy mennyire fogsz ebből a pénzből kijönni."
És ez a (llendő) munkáltatót szerinted hol érdekli? ő azt nézi mennyiért kap embert. És ha 200 nettóért kap 100 pályázatot akkor hello van. Ez van. Akkor 200. Még jó hogy annyi mert 150ért is bőven lenne ember.
Amúgy pályakezdőként kinek adtak egyből 300-400 nettókat most komolyan?
Én az első szakmai munkahelyemen nettó 280-al kezdtem és kb ugyanennyire emeltek 5 év alatt.
(Az más kérdés hogy emiatt jöttem el mert azóta bőven túlhaladtam anyagilag..) de pályakezdőnek sztem sehol nem vágnak hozzad egyből ennyit valszeg (eltekintve 2-3 kivétel szektortól).. ez a realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!