Elegem van a Budapestből és a panel dög meleg életből, egy évig bírtam itt az mennyire normális?
Vidékiként kerültem fel még tavaly, összebalhéztam a volt a munkahelyemen a főnökkel és több munkatársammal.
Nem adta ki a szabadságaimat és a fizetett ünnepek se léteznek nála. Mindent magamnak kellett állnom, munkavédelmi cipő, ruha, védő felszerelés.
(tipikus maszek jelenség)
Mostani meg 3 műszak és fele annyi munka és +100.000Ft havonta, adnak mindent csak a panelban nehezen bírom már ezt a meleget elviselni és a zajt.
Rühellem Budapestet a mocsok és a bűn városa, itt is sok a C. és szegény ember kerülettől változik és sokszor ledöbbentő.
Teljesen normális, én is depresszív hangulatban voltam amíg ott éltem, mélységesen gyűlöltem.
Azóta kiköltöztem Budapestről, de ott találtam munkát. A Covid miatt szerencsére messziről elkerülhettem a várost bő 1 évig, most kell elkezdenünk újra bejárni, ismét visszatért a depresszív-nyomasztó hangulat, tervezem hogy ha lejár a munkaszerződésem, akkor nem hosszabbítom meg inkább, és keresek valamit vidéken.
Vidéken meg mivel nincs munka a munkáltatók szolgaként, bohocként kezelik a dolgozókat, diplomás munkakörökben is.
Mert hát úgyse tud elmenni máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!