Mi volt ma a legnagyobb siker a munkádban?
Hát nekem pont egy állásinterjú amivel lehet, hogy válthatok :D
Amúgy szeretem a mostanit is, de a fizetés az valami botrányos.
11 - de jó neked!
Én is keresgélek, de nincs egyszerűen amit szeretnék csinálni.
Mivel ro*hatd sok a meló és folyton munka után is ezzel kell foglalkoznom, meg egyebek, így nagyon utálom most.. A legjobb az volt nekem, is hogy véget ért. :( Nehezen viselem most ezt. ( Új hely, nem jött be, nem érzem jól magam..)
Én most 18:00-kor kezdtem a mélót,holnap reggel 8:00-ig nyomom (ha nem jön közbe semmi és nem kell tovább maradnom).
Egész gyorsan megtanultam egy új eszközt használni (vagyis az egyik funkcióját), és most örülök a fejemnek, hogy ez is megy 😁
+1 a jól sikerült állásinterjúra. Valamiért nagyon engem akar egy kis cég, és -mivel kicsit messze vannak- az autóval bejárást is támogatnák.
Amúgy meg a jelenlegi helyemen a legnagyobb "sikerem", hogy nem lettem túlzottan dühös. Alapból egyszerű feladatot kaptam, viszont egy sz.r szoftver nagyon megnehezítette a napomat.
F
Az első gyakornoki helyemet 4 hónap keresés után találtam meg, pedig -elvileg- "keresett" szakon tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!