Mi volt életed legnagyobb dobása? Jól sült el?
Nagyon sok ilyen volt/van az életemben, ezeket a lehetőségeket évek óta aktívan keresem. 7-8 évvel ezelőtt ilyen volt a Bitcoin. Akkor még nem volt ismert, szinte 'véletlenül' vásároltam belőle, amelyek még máig megvannak. Hatalmas hasznot szereztem rajta.
Három évvel ezelőtt sikerült kijátszanom a Youtube content ID rendszerét, így copyrightolt tartalmakkal tudtam hónapokon át pénzt keresni, havi 500-1000 dollárt. Máig létező és működő bypassról van szó. Nem én fedeztem fel legelőször, találkoztam már régebbi cikkekkel is a neten ezzel kapcsolatban.
Ugyancsak volt lehetőségem megszerezni egy szabadon felhasználható szoftvert az interneten, amit továbbfejlesztve adunk el még jelenleg is. Ez csak szerencse volt, 2-3 napig volt elérhető, szintén elég nagy passzív keresetről van szó.
Bitcoint irom en is.
Amikor megjelent vettem parat.
Ember, nem gondoltam volna ezzel igy jarok.
Azota Kanadaban elek, haverjaim azota is verik a fejuket a falba mikor mondtam nekik vegyenek ok is, mert jo lesz ez.
Üdv Torontobol
Oszi kep az erkelyemrol.
4
Gratulálok, kolléga! Mikor sikerült eladnod a bitcoinjaidat? Mennyit sikerült rajta profitálnod? Nekem jelenleg 9 van összesen, 50 ezer eurónál tervezem eladni őket. Hallottam olyan 'jóslatokat' is, hogy néhány éven belül elérheti akár az egymillió eurót is, na akkor sírva gondolnék vissza az eladásra. :D
Elhagytam az országot majd visszajöttem.
Mindig jó volt a Timing
Felmondtam a munkahelyemen, és vállalkozónak álltam. 6 éve. Azóta rengeteg dolgot megéltem, jót is, rosszat is, elképesztő sokat fejlődtem emberileg és szakmailag.
Ráadásul sokkal szabadabb életet élek, mint bármikor életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!