Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha videos interjúra...

Mit tegyek ha videos interjúra hívtak , de se okostelefonom se webkamerám?

Figyelt kérdés
Előre felvett , és válaszolnod kell a kérdésekre online. ezzel em lenne baj , de rögzitened kell a videoanyagot , csak nekem nincs webkamerám.

2021. jún. 28. 22:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

hétfőn küldték ez az 1. kör.

a válaszok már ottvannak , előre eléve arrakell váazolni online.

megpróblm ismerősnél megcsinálni bár lehet már kicsúsztam az időből majd írk mi lett.

2021. jún. 29. 18:39
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Ne hari,de ha annyi nem jutott eszedbe h megkérsz egy ismerőst h megtudd csinálni akkor nem tudom h mennyire neked való az a munka...

Dettó kolléganőm 20 éve számítógépen dolgozik de az x-et nem találja meg soha h bezárja meg megnyisson vmit,emailt is nehezére esik elküldeni... Nem is értem komolyan. Bocsi de ezen kiakadtam.

2021. jún. 30. 14:18
 13/17 A kérdező kommentje:
De eszembe jutott , csak azért elég ciki kórencsálnin ilyet főleg a 21.században amikor van mindenkinek kb webkamerája már. én meg 30 évesen nem láttam eddig szükségét erre ez van.
2021. jún. 30. 18:37
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Akkor meg miért nem vettél egy webkamerát? Hogy oldottad meg?
2021. jún. 30. 18:42
 15/17 A kérdező kommentje:
még sehogy.
2021. jún. 30. 18:45
 16/17 anonim ***** válasza:
De szerda van. Munka jó lett volna?
2021. jún. 30. 18:55
 17/17 A kérdező kommentje:

van most munkám mellette

talán péntekig még jó.

2021. jún. 30. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!