Mit tegyek ha videos interjúra hívtak , de se okostelefonom se webkamerám?
Figyelt kérdés
Előre felvett , és válaszolnod kell a kérdésekre online. ezzel em lenne baj , de rögzitened kell a videoanyagot , csak nekem nincs webkamerám.2021. jún. 28. 22:35
1/17 A kérdező kommentje:
ez így akkor kuka?
2021. jún. 28. 22:36
2/17 anonim válasza:
Nincs olyan ismerősöd akinek kérhetnéd a segítségét, hogy felvehesd az ő eszközeivel?
3/17 anonim válasza:
Kéredzkedj be egy ismerősödhöz.
4/17 anonim válasza:
Igen, ez igy akkor kuka, hacsak nem kersz kolcson az interju idejere egy okostelot akar a szomszedodtol vagy nem veszel kb. 3000 forintert egy webkamerat. Dontsd el: kell az allas, vagy sem?
5/17 anonim válasza:
Nem tudsz kamerás laptopot kölcsön kérni az interjú idejére?
6/17 anonim válasza:
Ha nem tudsz kölcsön szerezni egyet, akkor mondjuk hohyan látnád el a feladatodat a mu kahelyen??
7/17 Metionin válasza:
Vegyél webkamerát, egész olcsók is vannak. Mostanság mindenki videós interjúra fog hívni amíg tart ez a dögvész, jó ha van.
8/17 anonim válasza:
Azért csak van olyan családtagod, barátod a közelben, aki az interjú idejére kölcsönadna neked valamit, aminek van kamerája. Ha webkamerája nem is, okostelefonja szinte már mindenkinek van.
9/17 anonim válasza:
Nincs ismerősöd aki segíteni tudna?
Érdemes lenne venned egy okostelót is, vagy laptopot amin van webkamera.
10/17 anonim válasza:
Szerintem is kérj kölcsön valakitől az interjú erejéig, ha van ilyen ismerősöd.
Nekem az egyetemre kellett és szintén kértem valakitől. A laptopomon nem volt kamera, okostelefonom volt csak azzal nem tudtam normálisan megoldani (túl kicsi és vagy én látszódtam a képen és nem láttam normálisan a képernyőt vagy fordítva, nem tudtam rajta semmit csinálni pl. ppt-t megnyitni, írni stb.). Akkor viszont nem is találtam megfelelő webkamerát, a legtöbb helyen ki volt fosztva és csak egy-két drága kamera maradt, amennyit én erre nem áldoztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!