Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Írsz egy kérdést a saját életeddel kapcsolatban, ami mondjuk a munkáról szól. Aztán becsatlakozik a szomszéd, hogy régebben ő is hasonló területen dolgozott, vírus miatt elvesztette a munkahelyét, csak a pihenés ad erőt otthon, ami kitölti a teljes napját. Teljesen.Aztán jön a másik. A pasinak sok szabadideje van, sűrűn látogatja az anyját, de ezalatt az idő alatt, nem tudja azt megadni neki, amire szüksége van. Csak pletyka kerül a középpontba. Tehát, arra szeretnék célozni, hogy írsz egy kérdést, aztán a többi ember magánélete is visszaköszön ebben. Most ez, mire jó? Nem vagyok én pszichiáter.
2021. jún. 27. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki hallgassa meg a te életproblémáid, de fordítva ez már kellemetlen lenne neked, értem...

Társalgásnak hívják amúgy, azt gondolom. Ha a másik megosztja veled a hasonló problémáját legalább látod, hogy nem vagy egyedül a dologgal és a tapasztalatai segíthetnek neked is.

2021. jún. 27. 12:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenkire máshogy hat ugyanaz a dolog.
2021. jún. 27. 12:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném bemutatni, hogy az életünkkel kapcsolatos negatívumokat, nem másra kell közvetíteni. “Pihenős” szomszéd, a csend követelésével oldja meg a zűrt az életében. Másiknak is sok az ideje, de nem arra használja, amire célszerű lenne. Mikor választ vár az ember, akkor nem több szálon akarja a történeteket futtatni.
2021. jún. 27. 12:15
 4/6 A kérdező kommentje:
*kivetíteni (gépelés)
2021. jún. 27. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha mások tapasztalataira vagy kíváncsi és tanulni akarsz belőlük, akkor kérdezz. Ha nem érdekel akkor ne tegyél fel kérdést.

Nyilván mindenki csak ahhoz tud hozzászólni abiben tapasztalata van, és nyilván ilyenkor a saját tapasztalatát tudja elmesélni, ha nem lenne akkor nem tudna mit hozzászólni a kérdéshez.

Annyira nárcisztikus nem lehetsz hogy már attól is felhúzod az orrod hogy válaszolnak és próbálnak segíteni azáltal hogy leírják ami velük történt hasonló helyzetben. Ha volna egy kis eszed akkor kiollóznád belőle a számodra hasznos dolgokat.

Egy idegen nem fog tudni neked úgy válaszolni hogy kizárólag rólad szóljon az egész, hiszen nem ismer, a helyzetedből sem ismer szinte semmit, csak azt a pár mondatot amit leírtál róla.

2021. jún. 27. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem jobban idegesítenek azok a kérdések, amik nem is kérdések, csak panaszkodni jön a kérdező (Igen, ez is olyan)
2021. jún. 27. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!