Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozóként mit szóltok, ha...

Dolgozóként mit szóltok, ha majd maszk nélkül jönnek a vásárlók/vendégek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 17:21
A kérdező szavazást indított:
Alig várom már
Örülök, de egy kicsit aggódom
Nekem mindegy
Nem örülök, de legalább én is levehetem
Egyáltalán nem örülök
33 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Engem az érdekel legjobban, hogy nekem ne kelljen végre szopnom vele. Nincs légkondi, marha nagy élvezet az ezer fokban.

Ha meg nem lesz kötelező, miért foglalkoznék azzal, hogy a vevők hordják-e? Egyébként is beoltattam magam, a kézmosás, alapvető higiénia számomra a járvány előtt sem volt kérdés, ezeken túl hova rettegjek már?

2021. jún. 25. 18:01
 2/17 anonim ***** válasza:
44%
Hát hozzánk bejön ugye maszkban, mert az ajtón egyébként nem engedik be, de letolja az állára, és onnan kezdve úgy van. Utálom őket, igénytelenek, koszosak, kezet se mosnak, köpködnek bent. Hogy nem mosnak kezet, onnan tudom, hogy nálunk az egyik fickónak az a dolga, hogy óránként a mosdókat ellenőrzi, ő meg elég sok cifra dolgot látott már.
2021. jún. 25. 18:18
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
nagyon örülök neki, hogy végre hallom, hogy mit rendelnek, nem kell hatszor megkérdezni a ronda rongy miatt... külföldön élek, itt már egy hete nem kell. minden rettegő megnyugtatására: még nem kezdtünk tömegesen kipusztulni.
2021. jún. 25. 19:38
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Már rég szét lettem oltva pfizerrel (máj 17. volt a 2., 28 éves vagyok). Ideje véget vetni korlátozásoknak. Sajnos nem lehet kriminalizálni az oltatlanságot, pedig lassan azt kéne. Az EU is beláthatná...
2021. jún. 26. 06:01
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi szavazatokat és válaszokat. Szerintem ezt nagyon elhamarkodták. Én 7-8 millióig vártam volna, persze ezt ugyanígy belengetve. Izraelben is kénytelenek voltak visszaállítani. Még mindig fertőződnek és halnak meg emberek, bár valószínűleg (ezt nem közlik) nagyrészt oltatlanok. Az oltás is csak a kórháztól véd nagy valószínűséggel, nem a betegségtől, szóval túlzottan én sem örülök, bár megértem azt, akinek 8 órán át hordania kell.
2021. jún. 26. 08:47
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Ne agódj kérdező már épitik a vakcina gyárat itt is szóval folytatodni fog a hamisitás az adatókal.Most nyár van a melegek a téma mivel kisebbségbe vannak egyszerüb őkett ki szólgálni.A lényeg az hogy, többségi társadalom jogai sérüljenek meg élni se tudjanak normálisan.
2021. jún. 26. 15:36
 7/17 A kérdező kommentje:
#6 Nem gondolod, hogy ez ellentmondás? Éppen most fogják kikiáltani a szabadságot...
2021. jún. 26. 17:13
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
Ja persze akkor minek épitenek vakcima gyárat meg a 20 hulámal ijeszgetik az embert.Meg ha szerntes 30000 halott miatt korlátozni kel mindenkit.Amikór ebbe az országba legtöbb a túlsúlyos Amerika után majd amiat is korlátozva leszek.Mert a média nem a tényeket közli hanem amitt ki adnak parancsba.Ha szerinted vége akkor örült vagy élvezd a szabadságot amitt hagytak neked.Én aszt hittem mindenki szabadnak születtik.
2021. jún. 26. 17:31
 9/17 A kérdező kommentje:
Erre már inkább nem reagálok, bocs.
2021. jún. 26. 18:01
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Második vagyok, amúgy érdekelne, miért lettem lepontozva.
2021. jún. 26. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!