Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kérlek ne nevessetek ki,...

Kérlek ne nevessetek ki, irodai munkára mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Most lesz először ilyen állásom, a főnökkel beszéltem csak az interjún. De a dolgozókat nem láttam, könyvelőirodában leszek mint asszisztens. A gond az pár elegánsabb felsőm, ingem van de nadrágok csak farmer, meg leggings ami felejtős.
2021. jún. 25. 08:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sima póló-farmerben szoktam járni, nyáron néha felkapok egy szoknyát. Plusz idebent sokaknak van váltópapucsa, hogy kényelmesebb legyen napközben.

Érintkezel ügyfelekkel? Mi nem, ezért kb. mindenki azt hord, amit szeretne.

Ha nagyon aggódsz, vegyél fel egy csinosabb nyári ruhát. Azzal nyugodtan mutatkozhatsz kosztümösök között (bár kétlem hogy abban lennének), nem leszel alulöltözve, és majd a továbbiakban hozzájuk tudsz öltözni.

Ha meg mindenki lazán van, akkor tudsz a melegre hivatkozni :)

2021. jún. 25. 09:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Dehogy, mindenki izgul az első napja előtt! :)

Én amikor pár hete jártam könyvelőirodában, senki sem volt kiöltözve, teljesen hétköznapi, lenge ruhákat viseltek a nők. Ha ez egy kisebb cég, akkor biztos nem várják el, hogy úgy prezentáld magad, mintha a Morgan-nél dolgoznál, azonban ha biztosra szeretnél menni, az első napon még viselhetsz valami elegánsabb darabot, az nem kellemetlen, ha te vagy csinosabban kiöltözve, mintha fordítva történne.

Sok szerencsét! :) Ez az első munkahelyed egyébként?

2021. jún. 25. 09:57
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

12 Köszönöm, nem az első munkahelyem, de az előzőek nem ilyen jellegűek voltak, hanem pl egyen pólónk volt.

2021. jún. 25. 10:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Irodai munka, nem kell elegans ruha.

Ha bankban, hivatalban dolgoznal, akkor ott kell.

2021. jún. 25. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!