Mikor fejezeted be a 3 műszakos munkádat, mikor mondta azt a szervezeted, hogy vége?
Én lassan egy éve kezdtem de inkább vissza megyek vidékre lakni vagy kimegyek külföldre.
Egy melós embert meddig lehet kiszanálni érettségivel és technikumival?
Hol az igazság mire kap egy mérnök 600-700 nettó fizetést ? Arra, hogy ül az irodába és ki se teszi a lábát az üzembe….
Vicc ez…
17# te meg az a fajta vagy aki azt hiszi, hogy az égből pottyan le a kenyér…
Lenézitek az átlag embert, de egy szöget nem tudtok a fába beverni. Verítek a büfés diplomát a falra, azt a covid alatt meg segélyért fetrengtetek otthon.
Akinek nem a szülői háttér annak se lenne diploma a kezében, ennyi.
Nem tudom te miről beszélsz, de lászik, te sem tudod. Senkit nem nézek le addig, amíg nem ad rá okot. Te adtál bőven.
Elvárod hogy ne legyél lenézve, de büfés diplomáról beszélsz. Ha valóban az lenne az összes, de legalább a nagy része, neked miért nincs? Nem kell fizetned hozzá, hiszen ha okos vagy, mehetsz az államilag támogatottba is :)
Lehet hogy covid alatt sokan fetrengtek segélyért, de te valszeg nonstop, erről ennyit. Nem mindegy, hogy önhibából történnek az emberrel rossz dolgok, vagy olyan dolog miatt, amibe nincs beleszólása.
Hidd el, a szülői háttér semmit nem jelent egy diplomásnál. Ez csak kifogás. Neked is. Ezzel próbálod sajnáltatni magad, és a diplomásokat pedig minden lehető módon lehúzni csak azért, mert neked nem volt elég az agyi kapacitásod az egyetemhez. De ha diplomád lenne, akkor te lennél az isten, a mindentmegmondó, mert neked diplomád van. Ismerem a fajtádat, nehogy azt hidd :D
Drága, mindennemű frusztrációtól mentes, lelki harmóniában élő, pozitív energiában dúskáló kérdezőm! A szüleim nem fizették a tanulmányaimat, mert nem voltam olyan hülye, hogy átsoroljanak fizetősre. De kaptam ösztöndíjakat, pl. nettó 500 ezret a szakdolgozatomra. :) Ha te nem tudsz 300 pontot elérni a felvételin, akkor a csekély agyi kapacitásod a probléma, nem a szülői támogatás hiánya. Én a mérnöki diplomámmal felrakom a csillárt, bekötöm a mosógépet, felcsiszolom a parkettát, meg felásom a kertet, de neked az életben nem magyarázza el senki, hogy mi az a statika, hogy kell tudományos igényességgel 60 oldalt írni (szakdolgozat), mi az a for ciklus, vagy pl. hogy húzol két merőleges vonalat AutoCAD-ben! :(
Azért teszem félre havonta a fizetésed kétszeresét, mert én okos vagyok, te meg buta. Egy jó pszichológusra van szükséged, mert árad belőled az ostobaság. Ezért csak magadat hibáztathatod, és ilyen kvalitásokkal neked nem nagyon kéne lenézned senkit.
26# bekötöd a mosógépet, hüha... De proletározod a szakmunkás embereket akik a kenyeret teszik a szádba, meg a mosógépet szerelték neked össze keleten.
hmmm Fuck Logic.
Neked arra van szükséged, megtanuld mi a 3-4 műszakos munka és melósokkal együtt dolgoz a 41C-ban a gyárban.
Képzeld ma is 6 órán keresztül ezt kellett eltűrnünk.
Mert a drága vezetőség és mérnöki csapat magasról tesz az emberekre, de a milliós anyagokat védjük foggal és körömmel.
Bezzeg ők ülnek az irodába és telefonálgatnak és a mérési eredményeket nézik.
Milliókat spórolnak a mérnök emberek azt hadjuk... mikor alulterveznek egy magasnyomású gépet amit folyton leáll és nem lehet vele dolgozni...
Nettó 500 ért azért többet várna ezektől egy cég szerintem.... de nem mert akkor mennek Németországba csövezni.
Szerinted aki mérnök, még soha nem dolgozott gyárban, 3 műszakban 40 C fokban?
Képzeld, párom is dolgozott gyárban, csak volt annyi esze, hogy nem ezt akarja élete végéig nyomni.
Csinált egy okj szakmát, aztán elment egyetemre, mérnöknek.
Azóta már az MSc is megvan, 900-at keres nettóban.
Ja,a szüleitől egy forintot se látott...
Covid alatt nem segélyezett, mert tudott home officeban is dolgozni.
A gyári munkásokat pedig nem nézi le, sőt segít is ha bármi problémájuk van. De köszi az általánosítást. Az ilyen bunkó és ostoba emberekkel van a baj. Lehetsz akár festő, pék, sebész főorvos, vagy operátor is ha ilyen a stílusod, mindenki kerülni fog, ezen nem kell csodálkozni.
#27 jaaaj, nyafogj méég :)
Hiszen mindenki más tehet arról, hogy te éppen most hol tartasz, csak te magad nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!