Mikor fejezeted be a 3 műszakos munkádat, mikor mondta azt a szervezeted, hogy vége?
Én lassan egy éve kezdtem de inkább vissza megyek vidékre lakni vagy kimegyek külföldre.
Egy melós embert meddig lehet kiszanálni érettségivel és technikumival?
Hol az igazság mire kap egy mérnök 600-700 nettó fizetést ? Arra, hogy ül az irodába és ki se teszi a lábát az üzembe….
Vicc ez…
Nem barátom, arra kapja a 600-700 ezres fizut, hogy már 14 évesen erős gimibe készült, gimiben emeltre járt, közép, vagy esetleg emelt nyelvvizsgázott, a munkahelyén pedig nem áll a gyárszalag mellett, hanem felelősségteljes döntést hoz, kb 10 prcente.
Tanult és-vagy értelmes, szorgalmas ember kap ennyi fizetést.
De úgy alapvetően, amúgy azért van "jobb" pozícióban, mert felfogja, ezt a munkát kb egy maroknyi ember tudja elvégezni, a melósét meg érdemben bárki, még félrészegen is, és nem más életét koslatja, hanem a magáét csinosítja.
🤣 vicc, egy mérnök elmondani el tudja a dolgokat de mit hogy azt nem, szerintem a melós bér +50-100e felett érdemel de többet biztosan nem.
Járjon ő is 3 műszakba be csak egybe ossza az észt. Röhej
Ezek az emberek tudatosan készültek a felnőtt életre, rengeteg időt, fáradtságot, esetleg pénzt is áldoztak arra, hogy jobb életük legyen. Magyarán évekig csak befektettek a jövőjükbe, anélkül, hogy tudták volna, hogy megtérül-e, csak remélték. Amikor te a haverokkal lógtál, ők vizsgára készültek vagy diplomadolgozatot írtak. Utóbbi velem is megesett, már a sírás kerülgetett, amikor láttam, hogy mások mennek szórakozni, én meg a könyv felett görnyedek még mindig. Aztán évek múlva, csak beért a rengeteg áldozat.
Ha nem tetszik a jelenlegi helyzeted, akkor kezdj el te is befektetni a saját jövődbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!