Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a megfelelő "eljárás"...

Mi a megfelelő "eljárás" ilyenkor?

Figyelt kérdés

Két munkatársamat utálom, mint a büdös szart. (Ezt már nem lehet szebben kifejezni, olyan mértékű az undorom irántuk.) Amikor az új helyre kerültem, akkor olyanokat pletykáltak rólam, hogy egy mocskos qrva vagyok, átment rajtam a fél város, buta vagyok, hülye, stb. Aztán közben olyanok beszéltek rám, akiket elutasítottam anno, mikor kapcsolatban voltam. (Azt tudni kell rólam, hogy komoly kapcsolatban szexeltem, és nem kevés fiút visszautasítottam, mert foglalt voltam. Szóval ez ilyen irigy, féltékeny kapálózás volt a lekoptatott egyedektől.) A két munkatársam közül az egyik nagyon jópofizott velem. Közben persze minden ostoba pcsának lehordott engem a hátam mögött, nem egyszer meghallottam, ahogyan épp rólam pofázik. Bármi van, felváltva rohangál a főnökhöz ez a két barom. Legutóbb őket cseszték le, hogy szálljanak le rólam, hagyjanak békén, azóta csend van. Szerencsére nem kell együtt dolgoznunk, egyre ritkábban látom őket, de ha összefutunk, én nem szívesen köszönnék ilyen szemétládáknak. Nyilván fogok köszönni, mégsem óvoda és suli ez már, de annyira undorodom már tőlük, hogy legszívsebben lelökném őket a lépcsőről.

Ti hogyan kezelitek a hasonló módon áskálódó kollégákat? Mit érdemes ilyenkor csinálni, hogyan kellene viselkednem velük mindezek után?

Ennél több kérdést sem szeretnék rájuk pazarolni. Örülnék minél több válasznak, tanácsnak, esetleg tapasztalatnak.

2021. jún. 20. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit tom én. Tépd meg...
2021. jún. 20. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit tudsz csinálni? Semmit. Lexarod őket és kész.
2021. jún. 20. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Semmit nem kell csinálnod. Éld az életedet úgy, hogy ne árts másoknak. Ennyi.
2021. jún. 20. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem mondj fel, nem csak a két delikvens, de a fél cég előtt elástad már magad.

Megtanultad a remélem a leckét. Nem kell a munkahelyen flörtölni, majd lepattintatni a pasikat, a magánéletet meg nem kell kiteregetni a károgó nőszemélyeknek.

Egyébként mivel váltottad ki ezt a nagy fokú utálatot?

2021. jún. 20. 10:26
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Házi nyúllal nem kufircolunk
2021. jún. 23. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Ti mi a fszról beszéltek? Nem flörtöltem senkivel.
2021. jún. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!