Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tanácsoltok? Bővebben lent!

Mit tanácsoltok? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg egy SSC-ben dolgozom, viszont októberben, ha minden így marad, akkor más munkahelyet kell keresnem. Úgy tudom, most a Covid miatt elég lassan válaszolnak az embernek. Szerintetek mikor érdemes elkezdeni beadogatni az önéletrajzot, hogy minél nagyobb eséllyel akár azonnal munkába tudjak állni? Ez az első komolyabb munkahelyem, ami nem diákmunka, így még nincs tapasztalatom a "hatékony váltás folyamatában"

Köszi előre is!

2021. jún. 18. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nalam lehet dolgozni kortet kene szedni meg kapallni esetlegesen kotakríjtami a ganajt a desznaja aloll. Orsber: 450/ora napi kifizss. Bejelents megodhsto de nem kel ha nem akarod. Elörrelepessu lehetseg van tehenek nfelyesere
2021. jún. 18. 17:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Napi troll is pipa. :D
2021. jún. 18. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem troll. Én ismerem a válaszolót, dolgoztam nála. Nagyon rendes korrekt munkaadó. Miután elvégeztem az egyetemet és ledoktoráltam nála helyezkedtem el.
2021. jún. 18. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!