Szerintetek baj/furcsa, hogy néha visszamegyek a volt munkahelyemre látogatóba?
2-es vagyok. Azért nyilván kérdés, hogy milyen jellegű munkakör volt. Olyat például csináltam én is, hogy bementem meginni egy-két sört abba a caféba, ahol korábban takarítóként dolgoztam. Evvel nyilván semmi gond nincs, hisz maximális jogosultságod vendégként betérni. A kérdező is azt írja, hogy ez egy múzeum vagy micsoda.
Ahol még ilyet láttam, az egy gyár volt, valamint egy étterem konyhája. Mindkét helyen megesett, hogy egy nyugdíjas ex-dolgozó benézett néha, de mondom, csak kb. 3-4 havonta, vagy ritkábban. Ott azért mégiscsak fura lett volna, ha havonta bejárkál a gyártósorra meg a konyhába.
Havonta az túlzás. Mondjuk egyszer visszamész elmesélni, milyen az új hely. Aztán ha valami jelentős esemény történt veled, mondjuk megházasodott a gyereked. És persze csak akkor, ha ott hosszú ideig dolgoztál, és a volt kollégák ismerőseid.
Egy idő után amúgy is cserélődni fognak az emberek, és egyre kevésbé lesz kivel társalognod.
Lehet engem lepontozni, de nekem egyik régi helyemre se jutna eszembe bemenni, ha alakultak vna barátságok akkor tartanám a kapcsolatot Facebookon vagy elmennék néha sörözni vele.
Igaz én gyárakban vtam és olyan emberekkel vtam körülvéve akiktől örültem, hogy megszabadultam, de ha egyszer olyan helyem lenne ahol alakulna ki vmi érzelem a kolegáim felé, igyekeznék inkább megtartani a helyet mint, hogy vissza járkáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!