Van olyan húzása egy munkáltatónak amit ha meglépne veletek kapcsolatban, azonnal felmondanátok ha lenne új állás a láthatáron, ha nem?
Az ember alapesetben azért ésszel mond fel, leginkább csak akkor ha megvan az új hely.
Nem akar senki nulla bevétellel otthon lenni, ennél még egy szar munkahely is jobb.
De ezzel együtt is, van olyan húzása, lehet olyan húzása egy cégnek-munkáltatónak, hogy azonnal felállnátok ha van új hely a láthatáron, ha nincs?
7-es: pontosan. Szerintem ez undorító. És látod, van aki fejében tényleg úgy él a home office, hogy az is nem munka, mert "nem vagy bent" lol... Hihetetlen.
Sajnos itt is irgalmatlanul bedaráltak a H.O-ban többünket, az eredménye, hogy a csapat egy rész már felmondott, mert kiégett. A vicc az egészben, hogy a H.Oban konkrétan másfélszer annyi munkát minimum elvégez az ember, mint bent egy open officeban. Röhej..
11: 8-as vagyok. Hol írtam én olyat, hogy a home office nem munka? Azt írtam, hogy azért mégiscsak más lehet a saját otthonodban dolgozni, mint bent a melóhelyen, a gürcölés mellett még pluszban elviselve az esetleges hülyeségeket is a kollégáktól. És írom a végén, hogy azért nyilván az sem kellemes, ha azt várják, hogy folyamatosan állj készen a gép elé ugrani. Ne forgasd már ki a szavaimat!
És volt már dolgom olyan hellyel, ahol a főnök alapjában véve azt várta, hogy heti hét napban reggeltől estig állj rendelkezésre, ha a szabadnapodon rádcsörög, menjél befelé. Tehát tudom, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!