Lonelyanimefanboy kérdése:
Hogyan kéne neki vágnom a diákmunkának?
Csatlakozz egy diákszövetkezethez. Beírod a netre és kidob egy rakást. Van amelyiknek 500ft a "nevezési" díj, de van amelyik ingyenes. Én eddig a Melódiáknál, Atlaszdiáknál és a Pensumnál voltam. A Pensum megbízható és mindig küldenek melót. De vannak Facebook csoportok is, ilyen a BeeForYou, amit ismerek, ők vidéki munkákat is tesznek fel. Általában be kell menni a székhelyükre ezeknek és személyesen jelentkezni. A BeeForYou-nál meg csak elég egy önéletrajzot küldeni.
2021. jún. 15. 14:56
2/13 A kérdező kommentje:
#1 Látom te a Pensum-ot preferálod megkérdeztem a nővéremet és ő a Melódiákot javasolta. Miután kinéztem egy melót utána önéletrajzot kell küldeni vagy csak ráírok a munkáltatóra, hogy szívesen mennék?
3/13 A kérdező kommentje:
Illetve akármennyi irodához regisztrálhatok?
Igen, akármennyihez. Hát ember válogatja, valakinek pont beválik, mert jó munkáltatót fog ki valakinek nem válik be :D De mondom, akármennyibe jelentkezhetsz, legalább több munkalehetőséget kapsz és gyakrabban.
#2 Kérdésedre válaszolva, a diákszövetkezethez ugye az önéletrajzod is kell, szóval általában ők továbbítják. De mindent leírnak, elmagyaráznak stb az adott helyen :)
2021. jún. 15. 16:11
Ha beregisztrálok egy szövetkezethez akkor nem vonnak le tagsági díját,csak ha állásom lesz ugye?
2021. jún. 15. 19:39
Én azt ajánlom inkabb nézz körül jobblen, oda betudod írni, hogy diákmunka és, hogy hol szeretnél. Praktikusabb utánna intézkedni diakszovetkezettel, mert ha beregisztralsz neten nem fog történni semmi, csak ha szerződést kotsz velük, de ha neked pont más diakszovetkezetnél van olyan munka ami ideális akkor nem volt értelme a másikkal szerződést kötni.
Ha nagyon nem találsz semmit vannak facebookon csoportok, csak azzal az a baj, hogy nem bejelentett és hivatalos.
2021. jún. 15. 23:36
7/13 A kérdező kommentje:
#6 egy ismerősöm mondta, hogy ő csak online regisztrált, de holnap már megy interjúra a mekibe
A meki nagyon hamar felvesz.
2021. jún. 16. 10:52
Ha az adott diakszovetkezet levan szerzodve valamelyik mekivel, elég valószínű, hogy befognak hívni.
2021. jún. 16. 20:03
Tüdőszűrésre el kell menned, iskolalátogatási papírt kell az iskoládban kérned (valahol elég csak a diákigazolványod mutatni) és regisztrálnod kell az iskolaszövetkezethez (regisztrálás előtt nézd meg, hogy melyik iskolaszövetkezetnél van neked megfelelő munka, nehogy potyára befizesd a tagsági díjat). Engem a regisztrálás, szerződéskötés napján megvizsgált az üremorvos és utána jelentkezhettem is a munkákra.
2021. jún. 17. 01:13
Kapcsolódó kérdések: