Melyik diákmunka közvetítő oldalt ajánlanátok, amivel jó tapasztalataitok voltak?
Figyelt kérdés
16 évesen keresem az első munkalehetőséget, és kicsit elveszettnek érzem magam:)2021. jún. 14. 13:46
2/6 anonim válasza:
A Melódiákot jó szívvel tudom ajánlani. Csak jó tapasztalataim vannak velük. Már több munkát is csináltam rajtuk keresztül. Jelentkezés után még aznap, vagy másnap megkeresnek. Segítőkészek.
Akiket messziről kerülj el, az az Eudiákok. Rettenetesen lassú az ügyintézés. Ha most jelentkeznél egy munkára, talán augusztusra lenne belőle valami. Szétszórtak. Ha rájuk telefonálsz valami kérdéssel, mindig úgy zárul a beszélgetés hogy utána néznek és szólnak ha megtudnak valamit, végül soha nem történik ezután semmi. Három ügyintéző háromfélét mond. Mire reagálnak egyáltalán valamire, addigra más diákszövetkezetnél már felvettek egy munkára és ledolgoztál egy hónapot. Ne haragudj hogy a rossz vélemény lett hosszabb, de jól esett kiírni magamból :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. jún. 14. 15:32
4/6 Chloe Beck válasza:
Mads-szal és Schönherz-cel nagyon jó tapasztalataim voltak. Eudiákokat én is csak lehúzni tudom :D
5/6 Chloe Beck válasza:
Ja, meg a jobbkezek. Bár náluk 5 éve elég gyatra volt a felhozatal, most nemtom, milyen.
6/6 anonim válasza:
A minddiákot messziről kerüld! Borzalmas feltételek vannak a szerződéseikben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!