Mi lehet a jó megoldás ebben a helyzetben. Kollégák kirúgása miattam? Vélemény?
Figyelt kérdés
A következő történt. 10 hónapig dolgoztam a munkahelyen ahonnan sajnos fel kellett mondanom, mert a két kolléganők egyszerűen nem dolgoztak több mint fél évig egy percet sem. Nem tűnt fel senkinek hiszen nem olyan helyen dolgozunk ahol a főnök a seggünkbe van.Jelentettem a vezetőségnek hogy tegyen ellene. Most pedig hamarosan jegyzőkönyvet írnak az esetről. Jelenleg nem sok lelkiismeret furdalásom van...2021. jún. 15. 14:30
1/7 anonim válasza:
Mi lenne? Semmi. Elmondod a jk-be a tapasztalataidat, aztán kész. Te már nem dolgozol ott, a két lébecoló meg megkapja ami jár.
2/7 anonim válasza:
Huu ez ismerős ,csak fordítva engem meg kolleganőm küldtek el (kényszerítettek a felmondásra),mert egy kedves kollegina kialart bani velünk,mert nem voltunk szimpik neki és letérdelt a főnöknek. Minket elküldtek ,ő meg azóta is copik.:)
3/7 A kérdező kommentje:
Vezérigazgató fia kérdezte,hogy ha rendezik ezt a dolgot a kollégákkal akkor vissza mennék e dolgozni. Ezen kattogok hogy mit csináljak. Nagy szükségem lenne a munkahelyre, ha vissza megyek őket meg kirúgják én leszek a "spicli"és társai.
2021. jún. 15. 16:53
5/7 A kérdező kommentje:
Igaz..
2021. jún. 15. 20:00
6/7 anonim válasza:
Nalunk ugyanez van. Felmondtam, megkertek, hogy maradjak, megmondtam a feltetelem, hogy xy-nal nem dolgozom egyutt. Azt mondtak, megoldhato. Nem hiszem, hogy kirugjak, bar szerintem sok szukseg nincs ra, de el fogjak rakni a mi reszlegunkrol.
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Tudom milyen... Nálunk a helyzet annyiban változik,hogy itt más vezetők is látják amiről én beszéltem.
2021. jún. 16. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!