Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bele lehet fásulni a munkába?...

Bele lehet fásulni a munkába? Milyen idöközönként érdemes váltani?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 06:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudtad értelmezni a legelső mondatomat?

És ki tehet arról, hogy ha valaki nem álommelóban dolgozik? Én?

2021. jún. 13. 17:08
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
11.tudtam és ezzel nem kellene flexelni..
2021. jún. 13. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:

1. Te kötöttél bele a kommentembe. Én csupán leírtam a saját véleményemet a kérdéssel kapcsolatban.

2. A frusztráltságodat pl. futással is le tudnád vezetni és akkor nem kötnél még az élő fába is bele.

2021. jún. 13. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy stresszesebb időszakom, most két hónapja lassan ki vagyok égve. Pedig szeretem a munkámat. Azt az érzést nem szeretem, hogy mivel nem dolgozok, ezért nem fognak szeretni. Mindig ez jut eszembe és így 12 óra alatt fél óra munkát végeztem el, de már napok óta ez van.

A könyvtáros azért jó meló, mert ritka, hogy mindent megteszel és szar visszajelzést kapsz (pl. egy kollégám poénkodott vele, hogy nem bírtam befejezni a feladatokat a főnököm meg azt mondta, hogy nem olyan jó minőségben csináltam, mint szoktam - mert háromszor annyit csináltam - amitől a következő feladatnak nekivetettem magam és nem tudtam eredményt elérni (lehetetlen is volt), és most hazudozom, hogy hogyan állok a többivel.)

Az sem segít, hogy vizsgaidőszak van az egyetemen, meg elég biztos, hogy augusztustól nem foglalkoztatnak tovább valószínűleg és minden bizonytalan, hogy hogyan lesz tovább. Több, mint egy éve a kollégáimmal sem beszéltem stb.

2021. jún. 15. 10:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más. Nekem olawn 1-15 munkanaponként váltanom kell. Nagyon nagyon ritka ha egy melót tovább tudok csinálni 2 hétnél.
2021. jún. 22. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!