Érdemes kitanulni a burkoló szakmát? Ezzel a szakmával meg lehet élni egy életen keresztül?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 20:16
11/14 anonim válasza:
Maradjunk csak annyiban, 6-os, hogy a magyarok még kelet-európai mércével is ritka igénytelenek, és egyben megbízhatatlanok. Dolgoztam szlovákoknak, lengyeleknek, azokkal messze nem volt annyi baj, és mindig időre fizettek. Csak a magyar alakoskodott folyton, meg próbált állandóan nagykirálykodni, úgy tenni, mintha úri kegyet gyakorolna, hogy velem dolgoztat, amiért hálásnak kellene lennem, hiszen "támogat" vele. Volt olyan is, aki azzal indított, hogy "örüljek", hogy százezer forintot kifizetne egy több hónapos munkáért. Ebből persze nem lett szerződés, viszont jót röhögtünk a grafikus kollégával, és kidobtuk a parasztot az irodából.
12/14 anonim válasza:
Igen, nyugaton is előfordulHAT, hogy lehúznak, átvernek. De főszabály szerint nem szoktak. Magyarországon azonban 100% hogy ez fog történni, nincs olyan, hogy nem.
13/14 anonim válasza:
#12 Fő szabály szerint? 😆
Töröknek,Románnak mondhatsz akármit is,nagyban le 💩 az egészet,de ezzel a Magyar,Szerb sincs másképp.
Nyilán a te munkakörökben lehetséges hogy minden oké,minden szuper és jól működik,na de az építőipar nem ilyen sajnos és jobb nem lesz mostanában az már egyszer biztos.
14/14 anonim válasza:
13-as, a török, a román meg a szerb mióta nyugati népek?
Az én munkakörömben egyedül azért oké minden, mert mint írtam volt, nem állok szóba magyar megrendelőkkel. Itt, Kaliforniában szerencsére nem is kell. De amíg otthon éltem, addig is német, svájci, svéd ügyfeleknek dolgoztam, soha nem magyaroknak. Hidd el, tudom, mi megy az építőiparban, de azt minden felnőtt ember tudja. Csak jelzem, hogy "úribb" szakmákban sem különb a vállalkozói morál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!