Mire lenne eleg havi 160 ezer forint?
Ha havi 160at kapnal nettoban akkor hogyan osztanad be? Lehetne belole fejlodni, vagy csak megelni tudnal? Nem pest, hanem videk, tehat alapvetoen olcsobb lakasfenntartassal szamolj. Ha csaladod lenne es mindketten ennyit keresnetek akkor mi lenne?
Koszi elore is a valaszokat.
Én is havi 160-ból gazdálkodok.
Elég sokat dolgozok (12-14 órákat), így nem sok mindenre van időm költekezni. Mivel alig vagyok otthon, a rezsi se sok. Gyakran a munkahelyen zuhanyzok le, ezzel is spórolok.
(Nyugat Magyarország)
26\l
Van félretett pénzem. Ha pl most tönkremenne a telefonom, hétfőn be is tudnek menni venni egy újat. (Nem egy 300 ezres iPhone-t, de 50-ért egy teljesen jó készüléket minden gond nélkül megvennék.)
Ezért van a félretett lóvé.:)
A nagyobb értékű dologra (pl haszblnált autó) nyilván jobban kéne spórolni, de az sem lehetetlen, hiszen tavaly azt is vettem.
Kemény lenne.
Párommal élek, fejenként rezsivel az albi kb. 85 ezerre szokott kijönni, és ez csak egy középkategóriás albi, van olcsóbb is, bár nehéz kifogni, drágább meg szarásig van.
Szóval túl sokra nem lenne elég, főleg nem félrerakni.
És ez sem Pest, csak túl nyugat, és már bőven Pesti árak vannak sajnos, szóval én nem tudnék olcsóbb lakásfenntartással számolni.
A fizetés meg itt se nagyon több, 160 ezernél itt is lehet sok helyen kevesebbet keresni. Többet is persze, de azt is ki kell fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!