Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mire lenne eleg havi 160 ezer...

Mire lenne eleg havi 160 ezer forint?

Figyelt kérdés

Ha havi 160at kapnal nettoban akkor hogyan osztanad be? Lehetne belole fejlodni, vagy csak megelni tudnal? Nem pest, hanem videk, tehat alapvetoen olcsobb lakasfenntartassal szamolj. Ha csaladod lenne es mindketten ennyit keresnetek akkor mi lenne?

Koszi elore is a valaszokat.

2021. jún. 12. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is havi 160-ból gazdálkodok.

Elég sokat dolgozok (12-14 órákat), így nem sok mindenre van időm költekezni. Mivel alig vagyok otthon, a rezsi se sok. Gyakran a munkahelyen zuhanyzok le, ezzel is spórolok.

(Nyugat Magyarország)

26\l

2021. jún. 12. 15:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy nyugaton többet keresnek az emberek. Es igy összességében tudsz félretenni, marad hó végén valami?
2021. jún. 12. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Persze, pár tízezer forintot mindig félre tudok tenni.
2021. jún. 12. 16:00
 14/18 A kérdező kommentje:
és azt nem érzed kevésnek? ha mondjuk szeretnél valami nagyobb értékű dolgot venni akkor hogyan gyűjtöd rá össze a pénzt?
2021. jún. 12. 16:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Van félretett pénzem. Ha pl most tönkremenne a telefonom, hétfőn be is tudnek menni venni egy újat. (Nem egy 300 ezres iPhone-t, de 50-ért egy teljesen jó készüléket minden gond nélkül megvennék.)

Ezért van a félretett lóvé.:)

A nagyobb értékű dologra (pl haszblnált autó) nyilván jobban kéne spórolni, de az sem lehetetlen, hiszen tavaly azt is vettem.

2021. jún. 12. 16:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Viszonylag én is így vagyok egyébként, de én többet szeretnék félretenni. Minden hónapban egy 100-as szerintem már korrekt lenne. Köszi a választ! :D
2021. jún. 12. 16:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Szabolcsban egy kisebb varosban 40-60m2 kozotti alberlet 60-70k+35k rezsi. Kaja 40k. Jelenleg 110k es van teto a fejed folott es nem halsz ehen. A maradek 50ezret meg koltheted tankolasra,hobbira vagy felre is tehetsz. Tehat a valasz: vannak helyek,ahol megelhetsz ennyibol,de nem lesz aranyeleted.
2021. jún. 12. 17:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Kemény lenne.

Párommal élek, fejenként rezsivel az albi kb. 85 ezerre szokott kijönni, és ez csak egy középkategóriás albi, van olcsóbb is, bár nehéz kifogni, drágább meg szarásig van.

Szóval túl sokra nem lenne elég, főleg nem félrerakni.

És ez sem Pest, csak túl nyugat, és már bőven Pesti árak vannak sajnos, szóval én nem tudnék olcsóbb lakásfenntartással számolni.

A fizetés meg itt se nagyon több, 160 ezernél itt is lehet sok helyen kevesebbet keresni. Többet is persze, de azt is ki kell fogni.

2021. jún. 12. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!