Gyári állásinterjúra milyen ruhában menjek?
Olvastam erről a neten, de még mindig nem tudom eldönteni.
Mivel egy gyárba megyek, nem tudom mennyire számít ez.
Oké azt tudom has póló felejtős. Szóval sima fekete pólóba megyek, amin van egy márka meg egy fekete farmerra gondoltam aminek ki van szaggatva a térde, hisz itt a nyár és meleg van. Ezen kívül egy farmerom van ami szintén fekete, de nincs kiszaggatva csak van rajta oldalt dísz. Gondolom a rövid nadrág is felejtős.
Valaki légyszi ötlet?
El kell felejteni ezt a sztereó tipikus úgy öltözzködj amilyen a munka
Ha nő vagy vegyél fel egy csinos blúzt és egy fekete nadrágot
Ha férfi akkor ing és nadrág
Teljesen mindegy hogy gyárban operátornak mész vagy arubeszeronek
Add meg a tiszteletet,hogy igen is attól,hogy ez egy gyár még igenis fel tudok úgy öltözni mintha irodai munka lenne
Nekem ez a személyes tapasztalatom,én is jelentkeztem gyárba operátornak, mégse érdekelt,hogy csak egy összeszerelő állás,adtam magamra és felvettem a legcsinosabb ruhám ami egy interjúra való
Tudod mit csinált az interjuztato
A teremben 12 voltunk, körbe sétált és akin azt látta nem elég megfelelő az öltözéke, megérte,hogy te, te,te sajnos nem kerültetek be a következő körbe, haza lehet menni.
És elküldtek olyat is aki sima fekete pólóban jött és sötét farmerba.
Ne foglalkozz vele,hogy épp gyár, vendéglátás, targoncás állás öltözz fel normálisan
Add meg a mondját
Én nő vagyok tudom,hogy targoncás állásra megyek
Mégis felveszek egy blúzt és egy fekete nadrágot,eddig senki nem kötött bele.
Ing
És fekete nadrág ami nincs kiszakitva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!