Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szimpatikus lehetek neki?

Szimpatikus lehetek neki?

Figyelt kérdés

Amikor ránézek mindig mosolyog rám és tartja a szemkontaktust is tovább, de nem mond semmit. Meg nem szoktunk beszélni, csak köszönni egymásnak. De ha van olyan helyzet akkor viccelődik és akkor is mosolyog rám.

Ő 34/F, én 19/L

2021. jún. 9. 10:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja, kicsit igen.
2021. jún. 9. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Miert kicsit?
2021. jún. 9. 14:14
 13/15 TheElmorGhost ***** válasza:

Igen, biztos vagyok benne hogy le feküdne veled. Tartós kapcsolatra pedig ne igazán számíts de ez nem biztos,csak 80%.

Felnőtt nőként meg csak tanácsolni tudom, hogy inkább ne kezdj ki vele és ne lépj semmiféle szexuális kapcsolatba nálad ennyivel idősebb férfival,19 évesen, mert később meg bánhatod. Ez csak jóindulatú, aggódó tanács.

2021. jún. 19. 07:21
 14/15 A kérdező kommentje:
13 Mindig ilyen koruak vonzanak sajnos.
2021. jún. 19. 09:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem kell túlgondolni, amennyit leírtál, abból nem derül ki a lényeg. Én pl. mindenkivel kedves vagyok és "vicces", van vagy húsz fiatal felnőtt tanítványom, és nem akarok tőlük semmit, csak igyekszem normális lenni és szót érteni velük. Szóval széles a skála, bármi lehet.
2021. jún. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!