Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Történt már valakivel ilyan...

Történt már valakivel ilyan ultra kínos dolog?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon hülye voltam tegnap... Munkahelyekre jelentkezem az egyik álláskereső oldalon keresztül, és amikor el akartam küldeni az életrajzomat, csak egy kis ablak ugrott fel, ahová beírtam az email címemet, a tárgyat, és csatoltam az önéletrajzomat + motivációs levelet egy rövid üzenettel.

Az a baj, hogy több email címem is van, amelyek közül egy a régi, a legmegfelelőbb azonosítójú email címet használtam (tehát ami így néz ki: vezeteknev.keresztnev80@gmail.com

Igen ám, csak nem emlékeztem, hogy tavaly, én hülye, pont ezt az akkor még és azóta sem használt fiókot használtam youtubeon trollkodásra, és változtattam meg a képemet egy hülyeségre, a nevem pedig két káromkodás volt.

És ugye itt a probléma... a cégek látták a képet és a káromkodós kamu nevet is... ma léptem be először ebbe a gmailbe, akkor vettem észre.

Majd lesül a pofámról a bőr. Azonnal megváltoztattam, de szerintem már úgy kapják meg.

Nem tudom, hogy értitek e amit mondok, megpróbálom összefoglalni: Ugye amikor belépünk a gmailbe látjuk a fiókunkhoz tartozó képet és a nevünket, de amikor egy másik weboldalon küldünk egy emailt egy random felugró ablakban, akkor ezek ugye nincsenek ott. Én meg már nagyon régen léptem be ebbe a gmail fiókba, nem emlékeztem hogy pont ez volt fenntartva trollkodásra...

Járt még valaki hasonlóan?

2021. jún. 8. 16:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%

Én is átérzem a helyzeted... 😂

Pár évvel ezelőtt egy elit társkeresőre regisztráltam nőként poénból, de mivel nem voltam előfizetve, ezért emailen keresztül kommunikáltam a rám kíváncsi úriemberekkel.

Egyszer aztán véletlenül elfelejtettem fiókot váltani...

Gondolhatod... Anna helyett Petike Kovácstól kapott üzenetet szegény faszi :D

2021. jún. 8. 16:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Most elképzeltem a leendő főnököd arcát, amint éppen Slagf*szú G*ciputtony állásügybeni e-mail-jét olvassa. 😁
2021. jún. 8. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!