Történt valakivel ilyen sajnálatos dolog?
Figyelt kérdés
Komplikációktól mentes terhesség ,minden eredmény tökéletes ,baba-mama teljesen egészséges ,mégis sérülten született gyermek?2015. ápr. 9. 00:21
1/5 anonim válasza:
Szia! Sajnos ismerek egy pár olyat akivel ilyesmi történt :( Probléma mentes terhesség aztán a szülés közben komplikáció és a baba meghalt :( Aztán a másik szintén teljesen probléma mentes terhesség a baba megszületett aztán kiderült, hogy a szívével volt gond és 1 hónapig élt :( Ismerek olyat is aki 30.hétig vitte a terhességet minden probléma nélkül és kiderült, h a babábak nyitott gerince volt, megindították a szülést a baba meghalt :(.. Olyat nem ismerek akinek a terhessège alatt azt mondták, hogy minden ok és pl down kóros gyereke született.. Ezek nagyon borzasztó dolgok, ilyenekre gondolni sem szabad :( :(:(
2/5 anonim válasza:
Én is ismerek ilyet, sőt én is közéjük tartozom. Ha konkrét kérdésre vagy kiváncsi, írjál, ha "csak" aggódós kismama vagy, akkor hessegess el gyorsan minden rossz gondolatot, biztosan nem lesz baj! :)
3/5 anonim válasza:
Igen, teljesen problémamentes terhesség, gyors könnyű szülés, de kiderült,hogy a baba súlyos szívbeteg, műtét várt rá és gyógyszeres kezelés, szerencsére életben maradt a baba, több olyat ismerek hogy problémamentes volt a terhessége,és egyik pillanatról a másikra elfolyt a magzatvíz,vagy beindult a szülés és nem tudták visszatartani és emiatt lett koraszülött a baba, volt ahol annyira,hogy esély sem volt rá,hogy életben marad annyira pici volt.
4/5 anonim válasza:
Amikor szültem, a kórházban a szobatársamnak Downos babája született. Minden eredménye jó volt. Ott voltam amikor megmondták neki, nem kívánom senkinek :'( most is sírok ha eszembe jut.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat .szimplán csak érdeklődtem.sajnálom akivel ez történt ,nem tudom hogy mi lehet ennyire szörnyű...
33hetes vagyok és akaratlanul is megfordul a fejemben.
2015. ápr. 9. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!