Székesfehérvár Hydro vélemények?
Sziasztok!
Aki dolgozott a székesfehérvári Hydronál attól kérek egy kis segítséget. Milyen ott a munka? Nettó fizu? Tapasztalatok?
Jelenleg is van melóm 12 órában dolgozom elég gyatra lóvéért ezért váltanék.
Köszi szépen ha válaszoltok 😊
Tapasztalat:
2-3 ember helyett kell dolgoznod. Gepkezeles, daruzas, illetve, ha van jogsid, targoncazas. Egyeb utomunkalat, stb.
Porgos, muszakos munka.
250-300 kozotti netto fizetes! Nagy a fluktuacio, egeszsegre karos anyagok, stb.
Igen a 8 óra mindenképpen jó kedves utolsó. Főleg, hogy 300 felett lehet keresni plusz gondolom a cafeteria.
Esetleg még arról tudtok írni, hogy a munka milyen? Mennyire nehéz, hány gépet kell tudnotok kezelni,mennyire ajánlanátok nőknek, sokat kell-e nehezet emelni stb.
Hát én középkorú férfi vagyok. Igazából nagyon sok gyárat megjártam. Ide a hydro-hoz nekem bekerülni is nehéz volt, de mivel más gyáraknál volt hasonló tapasztalatom ezért felvettek. Az elején volt egy pár napos oktatás, és bekerültünk a területre. Az első napokon csak figyeltünk hogy mit csinálnak a többiek. Közben minden nap + oktatást kaptunk abból amit majd kellet csinálni. Volt amikor nagyon nyugis volt a nap, és csak 5 percenként kellett leszedni egy anyagot. De volt olyan ami nagyon pörgős volt. Minden esetben eléggé oda kellett figyelni. Óránként több mérést is el kellett végezni, beírni stb. Külön részletes utasítás volt mindenhez, aminek a megértéséhez is hetek kellettek. A csomagolás is elég nehéznek tűnt, mert nehéz volt megérteni a csomagolási utasítást. Idővel bele lehetett volna jönni, de nekem túl nehéznek tűnt. Egyszerűen nem ilyenre számítottam, ahol ennyit kell gondolkodni/figyelni. Igazából én az egyszerű munkákat szeretem, ezért nem jött be. A lényeg az lett volna hogy betanuljon az ember több munkaállomást is. Más gyárakhoz képest jobban oda kellett figyelni, és minőségibb munkát végezni. Több hónap kellett volna ahhoz mire egyedül tudtam volna elvégezni az alapabb dolgokat is. Ehhez nekem nem volt türelmem, és nem is tudtam beilleszkedni. Nem jól jöttem ki a kollégákkal sem. Így aztán feladtam. Nagyvonalakban ennyi.
Részletekbe nem akarok belemenni, mert nem lenne korrekt.
Összességében ki lehet bírni, és aki sok pénzt akar keresni, annak a gyárak körül elég jó. Viszont minden nap képbe kell lenni. Nem lehet részegen, bedrogozva bemenni (ami nálam baj volt mert szenvedélybeteg vagyok) mert a munkafolyamatok nagy odafigyelést igényelnek.
Mivel te nő vagy, ezért valószínű más épületbe kerülnél. Nehezet emelni nem kell, a max az 25 kiló, de azt sem túl magasra, és az ilyen ritka. Csak 25 nél nem szabad többet (azt mondták az elején). Fizikailag tehát nem nehéz. Néha talán monoton. És leginkább nem az egyénen múlik hogy mennyit tud lehozni az adott gépen. De van ott nagyon sok hely, és mindegyik más. Ezt előre nem lehet tudni hogy ki hova kerül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!