Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sztetek egy ilyen kis hülyeség...

Sztetek egy ilyen kis hülyeség miatt ki fognak rúgni?

Figyelt kérdés

Egy bárban dolgozom. Mindennap van egy előadónk, és a mai gúnyt űzött az egyik kollégámból. Nem ismerem a részleteket, de szegény nagyon ki volt akadva.

Miután az énekes végzett, odajött a bárhoz, és kért egy limonádét (ingyen). Erre a kollégám azt mondta, hogy húzzon el a f@szba - mire én megismételtem. Azt mondta beszélni fog erről a főnökömmel. Ezután egyből írtam a főnökömnek, hogy tőlem tudja meg legelőbb. Ő azt mondta, hogy jól tettem. Nem sokra rá elküldte nekem, hogy a hapsi mit írt neki. A pali egyáltalán nem tartotta magát hibásnak és fel volt háborodva amiért nem szolgáltuk ki (állítólag fizetett volna érte..., de azt tudni kell, hogy minden alkalommal amikor ő van kap egy ingyen korsó piát) és csúnyán beszéltünk vele. Ezután az üzenet után a főkököm még annyit írt, hogy tudni akarja az igazságot, akár rossz, akár nem.

Én kb ugyanazt megint elmondtam neki, hogy a csávó goromba volt, és hogy biztos vagyok benne, hogy a kollégám okkal borult ki, és okkal küldtük el őt a fenébe.

Ezt nem nézte meg eddig a főnököm, gondolom mire megírtam lefeküdt. Vagy csak személyesen akarja átbeszélni.

Egyáltalán nem vagyok az a káromkodós vagy agresszív fajta. Még soha nem káromkodtam a munkahelyemen senki előtt. Egy vendégnek soha nem mondanék semmit. Úgy gondolom mivel csak egy heti előadóról van szó, ezért ez nem volt egy hűde nagy dolog. Bánom, hogy azt mondtam neki, és ha tehetném visszacsinálnám - de szerintem akkor sem akkora nagy ügy.

Évek óta dolgozom itt, igaz követtem már el kisebb hülyeségeket, gondatlanságokat, de mindig bocsánatot kértem, és többé nem fordult elő az adott hiba.

Szerintetek ezért most ki fognak csapni?

2021. jún. 8. 02:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell ennyire ráfeszülni, elmondjátok mi volt, meg hogy sajnáljátok, hogy így jött ki, de nem az első eset volt, hogy goromba volt. Max ha megint jön zenélni bocsánatot kértek tőle meg kap egy pofa sört grátisz azt el van felejtve. Legyünk már egy kicsit felnőttek.
2021. jún. 8. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!