Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most mit csináljak? Változzak...

Most mit csináljak? Változzak meg?

Figyelt kérdés
Ügyintéző vagyok egy cégnél. Szülés után kaptam ezt a lehetőséget, korábban Managerként dolgoztam. Nagyon rendes és figyelmes vagyok az emberekkel, ha szükség van munkaruhára is, egyből adok mindenkinek. Mivel sok a pozitív tulajdonságom, gyakran nehéznek bizonyul az életem a többi emberrel szemben. Természetes az, hogy jószívű vagyok, viszont sokan nem azok. Szeretnék több ilyen embert megismerni, hogy ne a tulajdonságaimmal a kisebbséget képviseljem. Változzak meg? Könnyebb lenne minden?
2021. jún. 7. 20:33
 1/2 anonim válasza:
100%
Én becsülendőnek tartom azt, hogy jószívű és figyelmes vagy. Sajnos, nagyon kevés hasonló ember létezik. Én a magam részéről nem támogatom azt, hogy csak azért változz meg, hogy hozzád hasonló embereket ismerhess meg, mert akkor más nem lennének hozzád hasonlók. Sajnos a kedves emberek elnyomottnak érezhetik magukat a nem kedves emberek között. Az erő abban mutatkozik meg, hogy hű vagy önmagadhoz.
2021. jún. 7. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sok a jó tulajdonságod, de a magas intelligencia nem tartozik közéjük...
2021. jún. 8. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!