Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van bármilyen személyes...

Van bármilyen személyes tárgyad (ha igen,mi) bent az irodában az aztalodon?

Figyelt kérdés

2021. jún. 6. 21:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Valami makett autó szerűség lenne :) Mondjuk egy VW Golf III GTi vagy valami régi Mercedes :)
2021. jún. 6. 22:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy kis zold dinoszaurusz. Harminc eve valamihez ajandekba jart, es eletem elso munkanapjan jott velem. Dolgozo Dino, es nagyon kicsi.
2021. jún. 6. 22:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nekem tuti sárkány lenne rajta
2021. jún. 6. 23:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmi szemelyeset nem vittem be soha. Még kávéscsészét sem.

Az asztalom mindig rendezett volt, hogy bármikor fel tudják állni.

2021. jún. 7. 06:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Míg irodában dolgoztam, csak egy bögrét vittem be.
2021. jún. 7. 09:08
 16/19 anonim ***** válasza:
A személyes tárgyak jobban kötik az embert a helyhez mivel aféle , második otthon,,feeling érzés van. Én telepakoltam egy csomó szeretnivaló dologgal az asztalomat, képek apró kabalák sosem zavart a munkavégzésemben 1szeruen jól esett h beléptem s otthonos volt a környezetem. A személytelen hideg munkaállomásokat meg nem szeretem ahol csak a monitor lehet az asztalon azt tukrozi felém h ez egy rabszolgahely ahonnan bármikor felállhatok ahol ilyesmi kornyezetet teremtenek h kedvességek sem lehetnek a munkavégzés helyén onnan fel is állnak az emberek.
2021. jún. 7. 10:44
 17/19 A kérdező kommentje:

Az az igazság,én sem vittem soha semmi személyeset,max kávésbögrét.

Mindig rendezett volt az asztalom,sajnos nálam is megvolt/megvan az érzés,hogy ha bármikor fel kell állni,ne kelljen egy reklámszatyorba beletenni a dolgaim,és hazavinni.

2021. jún. 7. 18:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Nincs.
2021. jún. 7. 19:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a mai világ😁nem visznek be semmit mert ma holnal felállhatnak. Az elkötelezett munkaerők.🤨🙄
2021. jún. 8. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!