Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan szereljem le?

Hogyan szereljem le?

Figyelt kérdés

Van a munkahelyemen egy férfi, aki fel akart szedni, de különösebben nem érdeklődtem iránta, nem foglalkoztam vele. Amióta tudomására jutott, hogy nincs nálam esélye, azóta folyamatosan kavar a hátam mögött. Olyanokat hangoztat a kollégáknak, hogy ne szóljanak nekem, de ki fognak engem rúgni. A konyhában rendszeresen felhozza a többieknek, hogy milyen buta vagyok, hogy nézek ki, kritizál, engem aláz. Ezeket kint hallom meg a folyosón, amikor a közelben járok. Ezzel párhuzamosan azt is kérdezgeti a többiektől, hogy van-e valakim és ha igen, akkor ki. A kollégák már nem válaszolnak neki, vagy unottan valami "ja"," aha"," nem"," nem tudom" szövegekkel válaszolnak neki. Azzal vág fel, hogy ismerkedik egy nővel, akivel össze fognak jönni, közben ilyeneket beszél rám. A szemembe nagyon undokká vált, és azért igyekszik, hogy kirekesszenek a többiek, ezért külön programokat is szervez nekik azzal a felszólítással, hogy nekem ne szóljanak róla.

Hogyan tudnék jól kijönni egy ilyen szituációból? Mikor fog leakadni rólam, ha még így is velem foglalkozik, hogy mással randizgat? Nem akarok elmenni a munkahelyemről, mert szeretek ott dolgozni.

2021. jún. 6. 12:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Amint meghallod miket pofázik, szép csendben rányitsz, és lekúrod, hogy "azért mert kosarat kaptál tőlem, még nem kell szánalmasan viselkedned." Nagyon égő lesz neki, mert erre nem lehet mit mondani, hiába tagadja, te hallottad, többiek hallották, mindenki tudni fogja a szitut.
2021. jún. 6. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!