Bunkóság ha sok év után nem a főnökömnek adom át személyesen a felmondólevelet, hanem nem is szólok semmit, csak feladom postán?
Figyelt kérdés
A főnöknek semmit se szólok, noha napi 8 órám lenne rá szólni, heti 5 napban.
De nem szólok végzem a munkám mintha mi se történne, csak feladok egy tértivevényes levelet és csináljon vele amit akar.
Én közöltem írásban, átvétel igazolva lévén tértivevény, többit meg leszarom.
Majd ő odajön ha akar valamit (neki is van rá napi 8 órája) . Ha meg nem jön oda, az se számít én közlés + 30 nappal itt se vagyok.
Bunkó lennék?
Nem épp kevés időt voltam itt, majdnem 2 évtizedet.
2021. jún. 6. 10:09
11/13 anonim válasza:
Alapítványi iskola. De mint tegnap is írtam: nem hiszem, hogy fel fogsz mondani, mert évek óta azon siránkozol, hogy csak közmunkára mehetsz, az pedig még ennél is rosszabb.
12/13 Micimacko67 válasza:
Ez volt tükör kérdés...
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
13/13 anonim válasza:
És én még időt pazaroltam rá hogy értelmesen válaszoljak neki 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!