Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi eü szűrésen nem jó...

Munkahelyi eü szűrésen nem jó a szemem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem észre, hogy rossz a szemem, nem tudom mi van vele, gondolom 3 éve nem lett új szemcsim és kéne egy, de most éppen csak egy tank benzinre van pénzem és az is csökken, alkalmasságin meg nem megyek át, mit csináljak? Nem bejelentett meló, és még ide is kell eü vizsgálat..
2021. jún. 4. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Eleg kellemetlen,ha balesetet okozol,mert nem jo a szemed.
2021. jún. 4. 22:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez így igaz.
2021. jún. 4. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor állok értetlenül az események előtt.

3 év alatt nem gondoltál rá, hogy kell majd új szemüveg.

Van autód aminek fizeted a súlyadóját meg a kötelezőt mit tudom én mit kell még. Meg tankolni van pénzed.

Ilyenkor háborodok fel és nem értem az embereket. Nekem nincs autóm soha nem is volt. De mikor egy orvosi vizsgálatra azonnal kellett 70.000 Forintot fizetnem egyből kérdeztem hogy mikor és hova kell utalni.

Pénz mindig van, csak a fontossági sorrend a kérdés.

2021. jún. 4. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy bejelentve, jogilag ott sem vagy. A főnök bekaphassa!

Kirúg? Oké, te meg besétálsz a NAV-hoz, és...

2021. jún. 4. 22:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem az én autóm, szüleimé. Nekem nincs semmim csak egy ágyam.
2021. jún. 4. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
És a szüleid nem tudnak kisegíteni ebben?
2021. jún. 5. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem sincs pénzem évente új szemüveget csináltatni, és kb. 1 év múlva már nem látok tisztán az előzővel. Úgyhogy megtanultam fejből a számokat a tábláról és az éves munkaalkalmassági vizsgálaton csak úgy csinálok, mintha olvasnám a táblát, fejből mondom az egészet. :D
2021. jún. 5. 08:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Csináltass sztk szemüveget. Az ocso. Aztán mejd lesz szebb, jobb, ha lesz rá pénzed. Másik megoldás, hogy vegyél boltban olcso olvasó szemüveget, de fém kerete legyen, ami oldalt szétcsavarozható. És akkor már csaj az üveget kell benne kicseréltetned. Átmenetileg az is jo lesz bőven és olcson meguszod.
2021. jún. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!