Ki dolgozott már fagyizóban mint eladó?
Figyelt kérdés
Ma lesz az első napom, nagyon izgulok.
Le tudnád írni esetleg hogy mire figyeljek vagy van esetleg valami tipp?
2021. jún. 2. 07:48
1/6 anonim válasza:
Sexy csajszi vagy akkor remélem. Olyankor mindig veszek fagyit. Xd
2/6 anonim válasza:
Csak csináld és kész, nem bonyolult munka, felesleges izgulni.
4/6 anonim válasza:
Szia! Nem kell izgulni, mert nagyon hamar bele fogsz jönni. A legfontosabb, a pénzre figyelj. Inkább legyél lassú, szép nyugodtan nézd meg mennyit adtak és mennyit kell visszaadni.
Vannak a "pénzváltós csalók", tőlem így loptak pár ezer forintot: látta nagyon kezdő vagyok, 20e-sel fizetett, aztán addig ügyeskedett a cigó néni, amíg rosszul adtam vissza. Tisztára olyan volt, mint egy kártya trükk! Szóval, ha nagy pénzzel akarják kifizetni a pár százas összeget, inkább hajtsd el őket, hogy bocs de nem pénzváltó vagy.
És csekkold mindig, hogy van e elég apród.
5/6 anonim válasza:
Pénzre figyelj múltkor egy kezdő csaj kevesebbet adott vissza + maszkot vedd fel szerintem, engem maszk nélkül szolgáltak ki és nem volt túl szimpi
6/6 anonim válasza:
Ne húzgáld a szádat ha nem kapsz borravalót. Az kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!