Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Első nap mint eladó mennyire...

Első nap mint eladó mennyire lesz nehéz, stresszes?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Pár nap és kezdek mint eladó egy kis közértben.(ugyanabban az üzletláncban mint pár éve, így mégse ismeretlen mint egy rossmannban )

Régebben voltam eladó és élveztem nagyon, elején fura volt, hogy bedobtak egyből idegenek közé, közöttük dolgoztam de ahogy teltek a napok úgy lettem profibb. Igaz kasszázni nem tettek be csak megmutatták de gondolom itt sem egyből az lesz, hogy na állj be és hadd lássuk mert mondták is, hogy betanítják azért. Meg az aggaszt, hogy ahogy egyből első nap minden ismeretlen lesz, és ugye látják rajtam hogy ott dolgozok és kérdezgetni fognak tőlem mi hol van és én még nem ismertem ki annyira a bolt termékeit, hogy egyből tudjam mi hol van..meg ha kasszánál sor alakul ki, ott hogy ne legyek ideges és azért maradjak higgadt, persze ekkor szokott lenni 2 vagy 3 pénztáros bár nem tudom itt hány lesz. Ja és hogy legyen hasznos a napon, régen sajnos nem találtam fel magam és úgy nézett ki mintha minden fel lenne töltve és jártam fel alá, kínosan éreztem magam. Meg nem is kérdezhetek percenként, hogy ki vihetem ezt vagy mit csinálhatnék, ekkor mit várnak el a főnökök? Az alap dolgokat tudom így nem lesz meglepetés mint szavatosság ellenőrzése, ha valami hamarabb jár le akkor az van előrébb és a többi hátul, ha valamiből keveset kell kitenni akkor ajánlatosabb az egész sort előre tolni mint kipakolni és vissza megy a többi a pakkból így esztétikusan egy sorba...nincs bajom az emberekkel, csak néha ha valamit nem tudok akkor ideges leszek így első napokban. Mit tanácsoltok? Pontosabban árufeltöltő és pénztáros munka ugye csak eladónak van címezve.

2021. máj. 18. 21:58
 1/9 anonim válasza:
0%
nagyon
2021. máj. 18. 22:21
 2/9 A kérdező kommentje:
1.kösz, nagyon hasznos.
2021. máj. 18. 22:24
 3/9 anonim válasza:
0%
na idefiggyejé
2021. máj. 18. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd alakul. Ne izguld túl annál rosszabb :D bármi van kérdezd meg a többieket úgyis fognak segíteni. Lehet lesznek bunkó munkatársak de lehet nagyon jóban lesztek elsőre. Kitartást :)
2021. máj. 18. 22:30
 5/9 A kérdező kommentje:
4.köszönöm :)
2021. máj. 18. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem úgy megy oda, hogy mindent tud. Egyszer el kell kezdeni valahol.

Ha kérdeznek valamelyik termékről, akkor egy kollégához igazítod, vagy megkérdezel egyet te magad, és utána tájékoztatod a vevőt.

Be fognak tanítani, nem várnak első nap csodát tőled nyugi.

2021. máj. 18. 22:32
 7/9 A kérdező kommentje:

6.neked is köszi :)

végre lesz munkám már annak is örülök csak ilyen dolgokon aggódok..

2021. máj. 18. 22:34
 8/9 anonim válasza:
0%
Kakaos csiga
2021. máj. 18. 22:54
 9/9 A kérdező kommentje:
8.most komolyan mi értelme ennek?
2021. máj. 18. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!