Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 8 órás munkaidőből melyiket...

8 órás munkaidőből melyiket tartjátok a legjobbnak, és miért?

Figyelt kérdés

2021. jún. 1. 11:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlölök korán kelni, de mégis a reggel 6ra nyomtam, mert akkor még ott az egész délután és nem érzem, hogy a munkával ment el az egész nap.

Dolgoztam állandó éjszakásként, de nem olyan jó. Reggel 7re értem ha általában 1ig tudtam csak aludni, délutánra egész aktív voltam, de estére már beütött a fáradtság és így kellett újra dolgozni menni. Nem is bírtam sokáig, főleg, hogy nem tudtam normálisan kialudni magam. Most 8-16ig dolgozom, de éjjel legalább kipihenem magam, mert simán alszok 7-8 órát.

2021. jún. 1. 12:43
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Bár én 8-17-ig dolgozok, mert 1 órás az ebédszünet (indokolatlanul hosszú, amikor jó esetben is 30 perc alatt kényelmesen megvagy) és rühellem, 20 percre lakok a munkahelyemtől, mire hazaérek, elkészítem a vacsorám, esetleg elmegyek boltba is, vagy más ügyet intézni, és vége van a napnak szinte :D
2021. jún. 1. 13:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A 6-14 semmiképpen, műszakozós koromban dolgoztam délelőttösben is, az a hét mindig kínkeserves pokol volt. Igaz hogy hamar végeztem, de hulla fáradtan teljesen használhatatlan voltam, se elintéznivalókra se szabadidőre nem volt kedvem, csak dolgoztam és aludtam.

Igazából én a délutános műszakot szerettem a legjobban, 14-22 óráig.

A felsoroltak közül vagy a 8-16 vagy a 10-18, a kettő közül attól függene melyiket tudom jobban összeegyeztetni a családdal. A magam részéről gyűlölök korán kelni és korán feküdni.

2021. jún. 1. 13:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
8-tól 16-ig dolgozok, de elmegy vele az egész napom, 6-kor kelek, 7-kor indulok busszal, 16:30-kor haza busszal, de az tesz egy nagyobb kört, így 18 után érek haza. Semmire nincs időm, sehova nem tudok menni, semmit nem tudok elintézni, mert mire hazaérek, minden bezár.
2021. jún. 1. 18:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyik héten 8 tól 4 ig dolgozom. Rühellem, mert 4 után szarásig dugók vannak, minden zár stb.

6 tól 2 ig sokkal jobb, pedig nagyon nem vagyok korán kelős tipus. De jobban szerettem 2 ig dolgozni. Ez a 4 a legrosszabb időpont.

Másik héten déltől 8 ig. Az mnodjuk türhető délutános műszakként, sokkal jobb, mint a 2 től 10 ig pl.

2021. jún. 1. 18:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
6-14, szívesen vezetek hajnalban mikor még mindenki alszik és délutánom szabad. De! Vannak gyerekeim, a nagy már suliba jár, a kicsi bölcsis, 7- fél 8 között ideális beérniük. Elvileg rugalmas munkaidőben dolgozunk, de a gyakorlat azt mutatja, hogy 8-ra be kell érni és 16 óra előtt nem lehet eljönni. Nem ideális, pláne, hogy 15 óra után kínok kínját szenvedem el, se az agyam nem fog, se kedvem nincs már semmihez és fél 5 előtt nem szoktam eljönni. De ez van.
2021. jún. 1. 19:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
6-14 szerintem a legjobb,igaz hogy korán kell kelni de korábban is fekszel akkor nem mindegy?De mindenkinek máshogy működik a szervezete.Az a legjobb hogyha végeztél akkor csinálhatsz akármit,minden nyitva van,télen nincs sötét és nem úgy érzed hogy mire hazaérnél már vége a napnak.8-16-os voltam pár hónapig,alapvetően nem volt rossz de a nap vége felé már nem tudtam semmit elintézni főleg úgy hogy 1 óra a bejárás.
2021. jún. 2. 00:45
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Az egészséges 10 órát képtelenség 6 órás kezdéssel lealudni, hiába van ott a nap ha azonnal lefekszel aludni, hogy kialudd a deficitet. Csak az jöhet szóba, hogy 10-től 4. Vagy 8-től 14.00. Köszönöm.
2021. jún. 4. 12:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, de most 8 órás munkaidőről volt szó, nem 6 órásról. Akkor ennyi erővel legyen a munkaidő 11-től 12-ig, akkor nem is kell korán kelni, marad a délutánból is, és még ebédelni is lehet otthon :)

Az meg,hogy a 10 óra lenne az egészséges alvási mennyiség, igen maximum a kisgyerekeknél, akik már dolgoznak, azoknak 7-8 óra az egészséges mennyiség hivatalosan, de én 6 órával is megvagyok. "köszönöm."

2021. jún. 4. 12:12
 20/23 anonim ***** válasza:
82%
felnőttnek a 10 óra nem egészséges, 7 bőven elég, 11 már sok
2021. jún. 4. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!