Hatóságok hogy kezelik az ilyen helyzeteket?
Ha sikeresen megoldják a dolgozók, akkor miért kéne nekik _segítséggel_ újra megírni, hogy tuti sikerüljön...???
Szerintem szedd össze magad, és próbáld érthetően megfogalmazni, mert ez így egy bullshit.
Jaaj, én már értem! Fordítok:
Behívják az operátort, hogy gyere, csináld meg a szokásos 2. osztályos matematika egyenleteket, állítsd növekvő sorrendbe a számokat, + néhány összeadás-kivonás feladatot kell elvégezni.
Mindenki megy, elvégzi, vissza is ül a helyére dolgozni, erre közlik, hogy túl sok a hülye, akinek nehéz a 2+2, ezért te is menj vissza és kollektív módon mindenki újraírja, a hülyéknek segítenek, nehogy a rossz teszt miatt azt mondja a vezetőség, hogy leépítés megtétele szükségeltetik.
A kérdező nem hülye, csak nem tud fogalmazni (neki nem a matek feladatok a gyengéi, hanem a nyelvtan), ezért most haragszik és a hatóságokhoz akar fordulni, hogy az ő munkaidejéből újabb 10 percet elvesz a munkáltató tesztkitöltögetéssel, miközben ennyi időbe egy cigikávé is beleférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!