Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hatóságok hogy kezelik az...

Hatóságok hogy kezelik az ilyen helyzeteket?

Figyelt kérdés
Kötelező jellegű teszteket megoldasz a gépen, persze sikeresen. Erre, később közlik, hogy újból kell őket megcsinálni, kapsz hozzá segítséget is, együtt elkészül. Azt értem, hogy a dolgozók háta tollas, de a kalitka akár a börtönt is náluk jelentheti.
2021. máj. 31. 16:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Milyen teszt? Miről van szó? Fogalmam sincs, mit szeretnél mondani.
2021. máj. 31. 16:09
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen értelmetlen kérdéseket miért engednek kirakni amúgy?
2021. máj. 31. 16:09
 3/22 A kérdező kommentje:
A dolgozóknak bizonyos időközönként teszteket kell megoldani számítógépen különböző témakörökben. Egyszer megcsinálod őket sikeresen, aztán közlik, hogy újból kell őket elkészíteni, meg segítséget is kapsz hozzá, hogy biztos sikerüljön a megoldásuk. Ha ők is folyamatosan tesztelve lennének élesben, akkor nem lenne ilyen káosz a munkahelyen.
2021. máj. 31. 16:15
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem értem...
2021. máj. 31. 16:16
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha sikeresen megoldják a dolgozók, akkor miért kéne nekik _segítséggel_ újra megírni, hogy tuti sikerüljön...???

Szerintem szedd össze magad, és próbáld érthetően megfogalmazni, mert ez így egy bullshit.

2021. máj. 31. 16:18
 6/22 anonim ***** válasza:

Jaaj, én már értem! Fordítok:

Behívják az operátort, hogy gyere, csináld meg a szokásos 2. osztályos matematika egyenleteket, állítsd növekvő sorrendbe a számokat, + néhány összeadás-kivonás feladatot kell elvégezni.

Mindenki megy, elvégzi, vissza is ül a helyére dolgozni, erre közlik, hogy túl sok a hülye, akinek nehéz a 2+2, ezért te is menj vissza és kollektív módon mindenki újraírja, a hülyéknek segítenek, nehogy a rossz teszt miatt azt mondja a vezetőség, hogy leépítés megtétele szükségeltetik.

A kérdező nem hülye, csak nem tud fogalmazni (neki nem a matek feladatok a gyengéi, hanem a nyelvtan), ezért most haragszik és a hatóságokhoz akar fordulni, hogy az ő munkaidejéből újabb 10 percet elvesz a munkáltató tesztkitöltögetéssel, miközben ennyi időbe egy cigikávé is beleférne.

2021. máj. 31. 16:22
 7/22 A kérdező kommentje:
Civilként, biztos tesztelném őket a hatóságok által, minden téren.
2021. máj. 31. 16:22
 8/22 anonim ***** válasza:
De miért akarod őket teszteni hatóság által? Hát nem azt mondod hogy folyton teszteket írtok? Vagy szeretnél még többet tesztelni? What?
2021. máj. 31. 16:24
 9/22 anonim ***** válasza:
#6: OK, capito! :-DDD
2021. máj. 31. 16:25
 10/22 A kérdező kommentje:
Ha csak a NAV 5 évre visszamenőleg ellenőrizne mindenkit, biztos okosabb lenne mindenki.
2021. máj. 31. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!