Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az ipari parkokban szabad a...

Az ipari parkokban szabad a járás civileknek?

Figyelt kérdés
Mármint ahol több különféle gyár van egy helyen. Egy gyáe ahova jelentkezni akarok az ott van, de félek hogy nem engednek be, mert én kívülálló vagyok.

2021. máj. 31. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szabad
2021. máj. 31. 12:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bemondod a főportán, hogy X céghez mész és ennyi.
2021. máj. 31. 12:41
 3/11 A kérdező kommentje:
És ha nincs főporta?
2021. máj. 31. 12:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Akkor meg mi a problémád...????

Bemész.

2021. máj. 31. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ipari parkon belül a gyárak kapujáig bármerre mehetsz, azok közforgalmú utak. Ha meg ott a kapu, akkor ott portás is lesz, és neki elmondod, mi járatban vagy.
2021. máj. 31. 12:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Ismerős járt így.

A munkaügyiből küldték el hogy jelentkezzen oda, időpontra ment, semmi külső porta senki nem jött ki elé, mikor a munkások kimentek cigizni, azoktól kérdezősködött, aztán ahogy útbaigazították bement, ott kb talált valami kompetens embert, de majdnem lebaszták hogy itt nem lehet csak úgy mászkálni, aztán kiderült hogy a munkát már hónapokkal azelőtt betöltötték. :D

2021. máj. 31. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
6. Biztos volt telefonszám amit lehetett volna hívni hogy itt vagyok megjöttem stb...
2021. máj. 31. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
#6 Én már jártam hasonlóan. Bementem valahova, aztán csodálkoztak, hogy hogy kerültem oda, mert nem lehet csak úgy bemennni. Hát mondtam, hogy a nyitott ajtón át, és ezt beszéljék meg azzal, aki nem volt a helyén.
2021. máj. 31. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 Ugyanez volt velem is, mikor egyszer interjúra mentem. Elég paraszt stílusban támadtak nekem.
2021. máj. 31. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak is ipari végzettséggel! Nekem érettségim van és a főúton várom a párom akinek van szakiskolája is!
2021. máj. 31. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!