Szerintetek is gáz?
Hello.
Nagyon kellemetlen dolog történt a főnökömmel kapcsolatban. Egy élelmiszer boltban dolgozok, általában a napi fogyasztást fizetjük magunknak mi dolgozók . Vettem pár dolgot, köztük egy csokit és egy zacsi nápolyit is. Utóbbiakat megettem nap közben, majd a szemetet a kukába dobtam. Műszak végén diktáltam a fogyasztást, plusz amit még vittem haza. Fizettem kb 2000 forintot. Na másnap ahogy mentem nyitni reggel, a nápolyis zacsi és a csoki papírja a polcon landolt (nyilván h lássam). Először elbizonytalanodtam, h trehány mód nem dobtam ki?! Vagy hogy azért van ott h a szelektív kukába kellett volna tennem?? Na egész nap alig vártam h jöjjön a főnök h erre rákérdezzek. Ő közölte hogy ő rakta ki, mert hogy meg akarta kérdezni hogy melyikünk ette. Mondom, ezért miért kukázta ki... 🙄 Elég lett volna a kérdés. Amúgy én voltam. Mondta h ő nem kukázott, csak kivette a kuka tetejéről.... (Aha... Persze) de utána váltott hogy szerinte én ezt nem fizettem ki. Mondtam h ott van fent 5 kamera, nézze vissza. Régen dolgozok már neki, nem egy nápolyit meg egy csokit fogok elsunnyogni. Kicsinyes. Mentette volna a szitut, hogy ő nem úgy gondolta, nem úgy értette stb. De nekem ez annyira megalázó volt, hogy el se tudom mondani. Közöltem vele ezeket az érzéseket, de még forrongok rajta. Utánam soha senki se kukázott, nem feltételeztek rólam ilyesmit. Csalódtam, és nem szívesen megyek már be.
Most én fújom fel, vagy ez tényleg olyan gáz mint ahogy érzem?! Miért nem nézte vissza a kamerán? Most a használt tamponomat is kitúrja h ott vettem e vagy vmi? (már bocsánat)
Megjegyzem, lehet, hogy nem is működnek azok a kamerák. Vagy legalábbis nem mind. És azért nem nézte vissza.
Vagy épp csak felvétel nem készül a kamerák által látottakról, mert pl. évekkel ezelőtt elromlott stb.
Namost vagy megpróbálod elfelejteni az egészet és legközelebb máshova dobod ki a csokipapírt, amit amúgy becsületesen kifizettél.
Vagy pedig ezek után, ha eddig még nem volt vesztesége, akkor mielőtt otthagynám őket, gondoskodnék róla, hogy legyen. És búcsúzásként a főnök kezébe nyomnék egy használt, véres tampont, hogy elemezze ki, hogy nem onnan van-e.
Kb ez lesz amit írtál :).
Mielőbb tipli, mert hiába minden aki köcs. g az az is marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!